Se årets cirkusforestilling på DR Ramasjang

Læs mere

Tak fordi du støttede Muskelsvindfonden!

Se video med Hr. Skæg

Signe siger tak for en dejlig cirkussommer

Se hendes hilsen her

Skriv dig op til vores nyhedsbrev!

Som modtager af vores nyhedsbrev, får I informationer om billetsalgsstart og artister som de første.


En fortryllende forestilling!

I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus bare anderledes

Cirkus Summarum er et helt unikt show, hvor dine helte fra Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi. Musikken spilles af DR Big Band – verdens Bedste Cirkusorkester. Om man er barn, voksen eller et sted midt imellem, så er Cirkus Summarum en sjov, rørende oplevelse, som man kan være sammen om som familie.

Kom med til 2 x45 minutter i Ramasjangs fortryllende cirkusunivers!

OBS: Alle i Cirkus Summarum skal have billet uanset alder. Vi anbefaler ikke forestillingen til børn under 2 år.

Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på de vigtigste spørgsmål og begynde at planlægge jeres tur i Cirkus Summarum.

Hvornår afholdes Cirkus Summarum i 2018?
Hvornår begynder billetsalget?
Hvad koster en billet?
Se flere spørgsmål og svar

Sig goddag til
alle vores artister!

Bamse

Bamse elsker at optræde i Cirkus Summarum, for så skal han se alle sine bedstete Cirkus-venner hele sommeren! Glæd jer til at møde ham i manegen. Det bliver magisk for store og små, tihvertifald!

Jacob

Den sjove og altid humørfyldte Jacob, er tilbage i Cirkus Summarum! Der bliver masser af tryl og kække kommentarer – og forhåbentlig lader han for en gangs skyld den lyserøde bikini blive hjemme.

Kristian

Kristian er vores helt egen detektiv! Så hvis alle popcorn eller plysdyr forsvinder, løser Kristian mysteriet og finder frem til skurken.

Motor Mille

Motor Mille har benzin i blodet! Hun kører stærkt, flyver højt og fanger alle de farlige monstre. Og så kan hendes lange lyse fletninger flagre ret sejt, mens hun laver spektakulære numre oppe under teltdugen.

Chico

Klovnen Chico går i stuuure, stuuure sko og bliver ofte nervøs, når han skal ind på den store Cirkus Summarum scene. Heldigvis har vi verdens sejeste publikum, som hjælper Chico med at få styr på nerverne.

Signe

Glæd jer til at opleve den sjove og smukke Signe, når hun er tilbage i Cirkus Summarum. Signe har tidligere været cirkusprinsesse og nu vender hun tilbage med direktørhatten på – klar til at styre slagets gang.

Heino

Heino er mester til alarmsystemer. Ham og Sprinter Galore er tit ude på numre, og i år optræder de begge i Cirkus Summarum for første gang.

Hr. Skæg

Hr. Skæg er altid klar på at hjælpe med at løse regnestykker og ord, der driller, og så elsker han at synge. Han har Danmarks længste skæg, og i 2018 er det niende gang, at Hr. Skæg er med i Cirkus Summarum.

Rosa

Rosa er kageglad, og kan bage alverdens kager i alle størrelser, former og altid med flot og festligt pynt. Mangler du en godnathistorie, er Rosa også mester i at finde navne og historier om sovedyr.

Sprinter Galore

Sprinter Galore er et grønt pelsdyr, som kommer fra rummet, og ofte driller sin underbo Heino. Glæd jer til at opleve Sprinter Galore for første gang i cirkusteltet!

Følg med på Instagram @Cirkussummarum

Legekassen

Så kan du lege cirkus året rundt!

 

Cirkus Summarums Musikskole

 

Leg med i Cirkusskolen 2018

 

Leg med i Cirkusskolen 2017

Se alt vores sjov

Det er sjovt, når alle er med!

Muskelsvindfonden arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at være børn, uanset om de har et handicap eller ej. At alle har mulighed for at være en del af legen, fordi det er sjovest, når alle er med.

Det er vores ønske at skabe plads til forskelle, og når I køber billet til Cirkus Summarumeller handler mad, is eller merchandise på cirkuspladsen, støtter I det arbejde. Tusind tak for det!

Overskuddet går blandt andet til, at Muskelsvindfonden kan arrangere sommerlejre for børn med muskelsvind. For forældrene arrangerer vi kurser og familiedage, giver råd og vejledning og opretter forældregrupper. Det er en uvurderlig hjælp for familier med muskelsvind at mødes og dele erfaringer med hinanden, og en del af Muskelsvindfondens arbejde er at skabe de netværk.
Vi arbejder også med inklusion i folkeskolen og daginstitutioner. Både ved at samle viden, så vi bedre kan hjælpe og give gode råd til børn med muskelsvind, forældre, lærere og pædagoger. Og ved at støtte de steder, hvor inklusionen er en hård nød at knække.
Langt størstedelen af Muskelsvindfondens indtægter kommer fra vores indsamlingsaktiviteter, der blandt andet tæller Cirkus Summarum og Grøn Koncert.

Vil I lege med os?
Alle har mulighed for at melde sig ind i Muskelsvindfonden og støtte vores arbejde for at skabe plads til forskelle. I kan melde jer som frivillige eller tage hjem og støtte op om et stærkt fællesskab i jeres barns institution eller skole, så det bliver sjovt, når alle er med!

Læs mere om Muskelsvindfondens arbejde på www.muskelsvindfonden.dk.

Sponsorer

Tak, fordi I vil lege med os!

Muskelsvindfonden og DR Big Band er glade for, at så mange har lyst til at lege med os og med Cirkus Summarum. Vi vil gerne sige tak til jer, som hjælper os med at skabe plads til forskelle, sjov og leg omkring Cirkus Summarum med masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne i teltet og på cirkuspladsen. Hermed præsenteres Cirkus Summarums legekammerater: