Skønne finurlige cirkushatte

HOPLA! En super nem og ligetil DIY, hvor det er sjovt når alle er med.

Cirkushatte er super nemme at lave. De voksne skal måske hjælpe de mindste med at klippe og lime, men alle kan være med til at dekorere og gøre cirkushatten til sin helt egen særlige Cirkus Summarum cirkushat! Og bliver man træt af at have den på hovedet, kan man jo vende den om og bruge den som popcornbæger 🙂

For at lave cirkushatten skal I bruge;

Tuscher

Karton/papir

Limstift

Elastiktråd

Silkepapir

Glimmer

 

Find og print din skabelon til cirkushatten her.

Print først skabelonen til cirkushatten. Få ungerne til at farvelægge motiverne, og evt. pynte med glimmer og klistermærker. I kan også vælge bare at bruge den som skabelon til jeres helt egen cirkushat.

Klip skabelonen ud

Lav evt. frynser til kanten af cirkushatten af silkepapir

Farvelæg eller pynt cirkushatten. Lim evt. et ekstra lag papir på, hvis du vil have cirkushatten til at se ud på din personlige måde

Fold hatten og lim den sammen. Sæt til sidst elastik i cirkushatten, så den kan sidde fast under hagen

Vupti! Så er du færdig og klar til cirkus derhjemme :-)

Tips og tricks

1. Disse hatte er printet på almindeligt printerpapir og kan have svært ved at holde formen – og til børneleg i øvrigt. Du kan gøre dem meget mere holdbare ved at lime et stykke papir – evt. med mønster eller farve på bagsiden som en slags foer. Det gør både hatten finere og mere holdbar.

2. Bruger du bare skabelonen som udgangspunkt for din egen hat, så brug karton til hatten. Brug en nål eller spidsen af saksen til lige at ridse folden op, så bliver folden mere skarp.

Rigtig god fornøjelse! Vi er SÅ spændte på at se jeres cirkushatte  🙂

#cirkusheleåret #cirkussummaurm #detersjovtnåralleermed

Denne DIY er lavet af Lisbeth Beck Mortensen // www.leizyb.dk

Instagram @leizyb