Cirkuspakker

En af de bedste ting ved julen er at give gaver, og det bliver kun sjovere, hvis man samtidig kan give lidt cirkusmagi. Her er 3 bud på cirkusindpakning til dine julegaver og et ark med til og fra-kort - lige til at printe og sætte på dine egne julegaver.

Til Tryllekunstneren

Sort papir, hvidt bånd og masser af glimmer stjerner, lige så enhver trylleentusiast får tårer i øjnene af julefryd. Gavepapir fra Bog&Ide, Bånd og glimmerpapir fra Søstrene Grene og metaltråd fra Tiger.
Pak gaven ind i sort papir og bind båndet om. Klip stjerner i glimmerpapiret og lim dem sammen to og to omkring metaltråden. Enden af metaltrådene bindes omkring knuden på båndet. Når de er sat fast på pakken kan de bukkes så de kommer til at sidde pænt. Spar endelig ikke på stjernerne!

Til Klovnen
Fis og ballade gør alle juleklovne glade. Ternet papir og en flot blå sløjfe! Klovneskoen har fået tilføjet et gult snørebånd og pakken er pyntet med en helt ny klovnenæse.
Gavepapir fra Tiger, lignende fås i Bog&Idé, Satinbånd fra Tiger, og klovnenæse fra Fætter BR.
Snørebåndet på klovneskoen er et stykke broderigarn som er syet på med en spids nål.

Til Cirkusdirektøren
En rund æske, en gul bold og en legetøjselefant er blevet til et helt cirkusnummer, som helt sikkert vil begejstre de fleste cirkuselskere. Her er der brugt en rund æske fra Ikea, som er blevet malet med en smule akrylmaling. Lignende æsker kan man finde i Søstrene Grene eller Panduro. Oven på æsken er limet en bomuldsbold fra en gammel lyskæde og en legetøjselefant.

HOPLA! Så er gaverne pakket ind som cirkuspakker, der helt sikkert bliver et hit juleaften!

Tip: Print til og fra-kortene ud på hvidt karton. Du kan printe dem via linket her.

Der er mange andre måder at tilføje lidt cirkusmagi. Vi vil rigtig gerne se, hvad du finder på! Del dine cirkuspakker med os på #cirkussummarumsk #cirkussummarum #detersjovtnåralleermed

Denne DIY er lavet af Mejse Damsø // @blaamejsen du kan finde hendes skønne blog lige her.