Leg med i Cirkusskolen 2016

Skal jeres institution være med til at lege cirkus med os i uge 23? Her kan I se, hvordan I leger både Stærk Mandag, Akrobatirsdag, Onsdyr og Trylletorsdag

Velkommen til Cirkusskolen 2016! Hvis I har tilmeldt jer Cirkusskolen, har I modtaget en cirkuskasse, som den der bliver vist frem i videoen herover. Den indeholder alle de ting, I skal bruge til at lege alle de sjove lege.

Det er første dag i Cirkusskolen, og i dag leger vi Stærk Mandag. Her kan du finde ideer til, hvordan man kan lege stærk på mange forskellige måder.

Nu er det blevet Akrobatirsdag. I dag skal I lave en masse sjove og lidt svære akrobatnummer - men hvis bare I hjælpes ad, kan I lave nogle rigtig flotte numre

I dag skal vi lege Onsdyr. Nu skal vi passe, pleje og træne alle cirkusdyrene, så de bliver helt klar til cirkus. Og i Cirkusskolen må man være lige det dyr, man vil!

Det er Trylletorsdag, og nu kan I blive tryllet om til lige det, I vil. Måske en sur, glad eller trist klovn? Eller en kilde- eller drilleklovn?

Nu er det sidste dag i Cirkusskolen: Forestillingsfredag! Det er tid til at vise alle de sjove, seje, skøre og svære cirkusnumre, I har lært i løbet af ugen. Rigtig god fornøjelse!