Det er sjovt, når alle er med!

Muskelsvindfonden arbejder for, at alle børn skal have mulighed for bare at være børn. At alle har mulighed for at være en del af legen, for det er sjovt, når alle er med.

Det er vores ønske at skabe plads til forskelle, og når du køber en billet til Cirkus Summarum, eller handler på cirkuspladsen, støtter du det arbejde. Tusind tak for det!

Muskelsvindfonden arrangerer sommerlejre for børn med muskelsvind. For forældrene arrangerer vi kurser og familiedage, giver råd og vejledning og opretter forældregrupper. Det er en uvurderlig hjælp for familier med muskelsvind at mødes og dele erfaringer med hinanden, og en del af Muskelsvindfondens arbejde er, at skabe de netværk. Vi arbejder også med inklusion i folkeskolen og daginstitutioner – både ved at samle viden – samt ved at støtte de steder, hvor inklusionen er en hård nød at knække. En stor del af vores indtægter kommer fra vores indsamlingsaktiviteter, der blandt andet tæller Cirkus Summarum og Grøn Koncert.

 

Alle har mulighed for at melde sig ind Muskelsvindfonden og støtte vores arbejde for at skabe plads til forskelle. Læs mere på om Muskelsvindfondens arbejde og meld dig ind på www.muskelsvindfonden.dk

 

 

 

nyhedsbrev

Bliv opdateret på de sjove oplevelser, konkurrencer og tilbud Cirkus Summarum & Muskelsvindfonden har at byde på.

dr big bandet
dr big bandet2