Årets lækre madtilbud på cirkuspladsen

I samarbejde med Kødbyens Mad & Marked præsenterer vi i år helt nye lækre madboder - se mere her!

Som noget nyt i år præsenterer vi i samarbejde med Kødbyens Mad & Marked nye madtiltag: mini-burgere og mini-pizzaer både med og uden kød, fish n’ chips med smørblød torsk i øldej der er friskfanget og MSC-certificeret, nuggets, sprøde fritter, boller og søde pandekager.

Til sommer er vi også begejstrede for at kunne tilbyde dig 100% økologisk slush ice i samarbejde med Juice Organic. Nyd den friske frugtbaserede slush ice, der er rig på vitaminer og antioxidanter fra naturens eget frugtarsenal, og derfor er uden kunstige farver eller konserveringsmidler samt har et lavt sukkerindhold.

Desuden kan du få gratis frugt hos Nemlig.com, der har en lille bod på cirkuspladsen. Dertil har du mulighed for at købe både Sun Lolly frugtdrik, vand, kanelgifler der kan ristes over vores bålfade, is, popcorn, slik og meget andet.

  • Mini-pizzaer eller mini-burger koster 35kr. pr. stk.
  • En børnemenu bestående af en mini-burger eller mini-pizza + en Sun Lolly koster 40 kr.
  • Et måltid til voksne bestående af 2 mini-burgere eller mini-pizzaer + en vand koster 85 kr.
  • Slush ice koster 35 kr.

I Madmanegen og Merchandiseteltet er der mulighed for at købe slush ice- og popcornbilletter. Hvis man har en slush ice eller popcornbillet, kommer man hurtigere gennem køen – og det betyder, at der er mere tid til at lege på pladsen!

I må naturligvis også gerne tage jeres eget mad og drikke med. Det er især en god idé, hvis I har behov for særlige allergivenlige produkter.

NØJ vi glæder os til at forkæle jer på cirkuspladsen til sommer!

Average Meatballs er kendt for deres bolognese med kødboller, som er langt fra average. Derudover tryller de små fine mini-burgere og mini-pizzaer frem både med og uden kød - og det er helt okay at spise mere end én!

The Fish Project medbringer dejlig fish n’ chips med smørblød torsk i øldej. Fisken er friskfanget og MSC-certificeret - og det kan smages! Til de små serveres lækre nuggets med sprøde fritter.

Mhhh! Ingen cirkustur uden pandekager! Derfor kommer Mads & Mikkel forbi og tilbyder søde og sprøde pandekager og vafler.