Billetsalg til forpremiererne 2018

I år har vi tre forpremierer til Cirkus Summarum:

  • Mandag den 25. juni kl. 17.00 i København
  • Tirsdag den 26. juni kl. 17.00 i København
  • Fredag den 20. juli kl. 12.30 i Aarhus

 

Billetterne til forpremiererne bliver sat til salg tirsdag den 22. maj kl. 10.00https://cirkussummarum.billetten.dk/. Priserne til forpremiererne varierer fra 100-225 kr. pr. billet fordelt således:

Prisgruppe A: 225 kr., B: 215 kr., C: 205 kr., D: 175 kr., E: 135 kr., F: 100 kr.

Forpremiererne er de første forestillinger, hvor artisterne optræder for et publikum. Billetpriserne er billigere end til de ordinære forestillinger, da der kan opstå tekniske fejl eller afbrydelser i forestillingen. Derudover kan vi ikke garantere, at alle aktiviteter på forpladsen er klar til brug eller, at alle vores salgsprodukter er til rådighed.

Cirkus Summarum er en unik cirkus forestilling for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Artisterne i Cirkus Summarum er dem, I kender fra DR Ramasjang & DR Ultra, og I kan glæde dig til at oplever dem live og på en helt ny fortryllende måde i Cirkus Summarum.

I Cirkus Summarum har vi en stor legeplads med karruseller, hoppeborge, senge du må hoppe i og mange andre sjove aktiviteter. Vi håber, at I har lyst til at komme og lege to timer inden forestillingen begynder.

Vi gør opmærksom på, at i Cirkus Summarum skal ALLE have en billet. Både børn, voksne og babyer – uanset alder

Vi glæder os til at se jer i Cirkus Summarum til sommer!

Du kan læse om vores kø-system til billetsalget her.