Cirkus Summarum er kontantløs

Cirkus Summarum er kontantløs. Læs mere her om dine betalingsmuligheder

Cirkus Summarum er en kontantløs begivenhed, men bare rolig – du har stadig rig mulighed for at købe alle de sprøde, lækre popcorn, du kan drømme om med dit betalingskort!

Vi tager imod betalingskort på hele pladsen, men nu kan du ikke længere betale med kontanter. Vores håb er, at når vi kun skal finde betalingskortet frem – og ikke lede efter mønterne i bunden af tasken – bliver køtiden kortere.

Hvis du er vant til at bruge betalingskort, når du besøger os på pladsen, vil du ikke mærke til ændringen. Hvis du er vant til at benytte kontanter, kan du læse mere om her, hvad du skal være opmærksom på.

Hvilke betalingskort kan jeg benytte på pladsen?

I alle vores boder kan du benytte følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Electron
  • American Express
  • CUP
  • Eurocard
  • JCB International

 

Jeg har ikke noget betalingskort – hvad gør jeg?

Hvis du kun har kontanter med til Cirkus Summarum, har vi selvfølgelig også en løsning til det. I vores servicebod står vores søde frivillige klar til at sætte dine kontanter ind på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen. Du kan også bruge Mobile Pay til at sætte penge på dit værdikort.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg mister mit værdikort?

Når du får dit værdikort i serviceboden, opfordres du til at fotografere kortnummeret på bagsiden af kortet, så du altid har det, hvis du taber kortet. Er uheldet ude kontakter du straks serviceboden, som sørger for at lukke kortet og overføre din restsaldo til et nyt kort.

 

Kan jeg betale med MobilePay i jeres barer og boder?

Nej, du kan ikke betale direkte med MobilePay i boderne. I serviceboden kan du dog indsætte penge på et værdikort via MobilePay – og værdikortet kan bruges i alle boder.

 

Hvordan får jeg restsaldoen på mit værdikort retur?

For tilbagebetaling af restsaldo kan du henvende dig i serviceboden, hvor de vil overføre pengene til dit betalingskort. Det er ikke muligt at tilbagebetale restsaldoen i kontanter, ligesom vi heller ikke har mulighed for at refundere via MobilePay.

Har du ikke et betalingskort, skal du henvende dig til Muskelsvindfonden på reception@muskelsvindfonden.dk eller på 8948 2222 og oplyse dit kontonummer samt kortnummeret fra værdikortet, hvorefter restsaldoen vil blive overført til din konto.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på pladsen til sommer!