Cirkus Summarum søger inklusionseksperter!

Igen i år søger Cirkus Summarum Danmarks sejeste inklusionseksperter til at hjælpe os med at udvikle sjove og kreative cirkuslege til Cirkusskolen 2018. Så gemmer du på et indre legebarn og er du vild med inklusion i børnehøjde, så er det måske dig vi leder efter?

Cirkus Summarums Cirkusskole er en uge fyldt med cirkusleg, hvor ca. 1000 institutioner landet rundt leger cirkuslege. Vi sender kvit og frit en cirkuskasse til alle tilmeldte institutioner med inspiration, materialer og konkrete lege til hele ugen.

Vi stræber altid efter at efterleve vores slogan ”det er sjovt, når alle er med”. Derfor leder vi efter 10-20 personer som kan hjælpe os med at udvikle legene i Cirkusskolen, hvor alle børn uanset udfordringer eller handicap har mulighed for at være med.

 

Praktiske detaljer

Der bliver afholdt to workshops – én i Høje Taastrup og én i Aarhus.

Workshop i Høje Taastrup: Onsdag d. 7. marts kl. 16.00-21.00

Workshop i Aarhus: Torsdag d. 8. marts kl. 16.00-21.00

(Ved tilmelding har vi en forventning om, at man kan deltage i hele tidsrummet)

Vi sørger for forplejning under hele workshoppen. Som tak for hjælpen kvitterer vi med fire billetter til Cirkus Summarum 2018.

Foruden de to workshops ønsker vi at oprette en netværksgruppe til sparring. Her ser vi det naturligvis som en positiv ting, hvis du er interesseret i at deltage og følge projektet til dørs.

 

Tilmelding til workshop

Send en mail til beot@muskelsvindfonden.dk senest d. 23. februar.

  • Skriv 2-3 linjer om dig selv.
  • Skriv hvorfor du ønsker at deltage, samt hvad du kan bidrage med.
  • Skriv om du ønsker at deltage i Aarhus eller Høje Taastrup.

Ikke lige dig? Så kender du måske én der skal kende til opslaget.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra jer!