Cirkusaktiviteter for den fartglade cirkusgæst

Hører dit barn til de fartglade cirkusgæster, som elsker at få sommerfugle i maven, har vi herunder samlet en liste af cirkusaktiviteter på forpladsen, som I helt sikkert skal besøge før forestillingen.

Hoppeborgen

Hoppeborgen kan den fartglade cirkusgæst, sammen med alle de andre cirkusgæster se, hvor højt det er muligt at hoppe. Det er sjovt, vildt, og det kilder i maven.  

Onkel Rejes Gynge

Hvis det gerne må kilde endnu mere i maven, så skal I prøve Onkel Rejes Gynge. Her kan I snurre rundt ligeså hurtigt, som I har lyst til.

Hoppesengene

Hoppesengene kan de fartglade gæster få lov at hoppe i sengen – og måske endda starte en lille pudekamp! I Cirkus Summarum må man nemlig nogle lidt andre ting, end man må derhjemme.  

Karrusellen og Gyngen

Er energien ved at være lav efter alt det hoppen rundt, så kan I hvile benene med en tur i karrusellen eller på Gyngen og stadig mærke suset i maven.

Alle aktiviteter er tilgængelige under hele cirkuspladsens åbningstid og kan besøges i lige den rækkefølge, der passer jer. 

 Alle aktiviteterne er for børn med og uden handicap. Vi glæder os til at se jer og jeres fartglade cirkusgæst! 

Cirkusforpladsen

Det er gratis at lege på cirkuspladsen, hvis man har en billet til forestillingen. Hvis du har venner, bedsteforældre eller andre, der gerne vil med for at lege på pladsen, men ikke har billet til forestillingen, er de selvfølgelig meget velkomne. Vi elsker, når vi er mange, der leger sammen. Derfor kan alle købe en billet til cirkuspladsen til 25 kr. på dagen. Børn under to år kommer gratis ind på cirkuspladsen, som lukker ned umiddelbart efter, at forestillingen er slut.