Ekstra pladser til Cirkusskolen 2018

Vi har tilføjet 50 ekstra pladser til Cirkusskolen 2018!

I år løber Cirkusskolen af stablen i uge 22 fra 28. maj til 1. juni. Og vi glæder os til at lege med jer for fjerde år i træk!

Cirkusskolens formål er at opfordre alle institutioner til at gå på opdagelse i cirkusuniverset og blive opslugt af sjove lege hele ugen. Som institution kan I tilmelde jer via nedenstående formular og få tilsendt en cirkuskasse med sjove materialer, lege og andre cirkusting, der er skræddersyet til en uge med cirkusleg.

Alle lege i Cirkusskolen er udviklet af 20 seje inklusionseksperter, som har indsigt, erfaring og passion for inklusion i børnehøjde. Vi håber, at Cirkusskolen kan inspirere jer til at tale og tænke mere på inklusion i dagligdagen – også efter Cirkusskole ugen.

I vil modtage cirkuskassen senest i uge 20, så I har mulighed for at forberede jer. I samme uge kan I på vores hjemmeside finde en masse forskellige printbare remedier, såsom indbydelser, billetter og skabeloner til cirkushatte og popcornbæger, så I kan blive helt klar til at lege Cirkusskole.

Det er gratis at tilmelde sin institution og modtage en cirkuskasse.

Tilmeldingen er åben fra i dag mandag den 7. maj og frem til onsdag den 9. maj. Der er kun 50 ledige pladser, så tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet.

Har du spørgsmål til Cirkusskolen, kan du sende en mail til Bettina Ottesen på: beot@muskelsvindfonden.dk

 

Tilmeldingen til Cirkusskolen 2018 er desværre lukket, da alle pladser er optaget. Men fortvivl ej, alle kan stadig lege med. I uge 21 vil pakkelisten til kassen samt alle printbare materialer og beskrivelser af legene blive tilgængelige her på hjemmesiden, så det eneste I skal anskaffe jer, er de fysiske materialer fra Cirkuskassen. Vi glæder os til at lege med jer!