Klar, parat til cirkusleg!

Skal jeres institution være med i Cirkus Summarums Cirkusskole? Hvad enten I er tilmeldt Cirkusskolen eller ej, kan I her finde alt, hvad I skal bruge til en hel uge fyldt med masser af cirkussjov!

Hvad er Cirkusskolen?

Med Cirkusskolen ønsker vi at skabe inspiration til sjove og bevægelige cirkuslege med fokus på inklusion. Inklusion handler for os om at skabe rum og mulighed for det enkelte barns aktive deltagelse i fællesskaber. Der skal være plads til alle, trods forskellighed, og alle har lige ret til deltagelse. Vi tror altså på, at alle har lige ret til at være betydningsfulde og værdsatte i fællesskaber.

800 institutioner skal i år lege cirkus med os i uge 20 – men er I ikke en af dem, kan I stadig nå at være med. Alle elementer fra cirkuskassen er nemlig frit tilgængelige her på siden, hvor I finder nærmest ALT til cirkus. Print blot nedenstående dokumenter og få fat i tingene fra pakkelisten. Så kan I lege så meget cirkus, I vil – lige når I vil. Vær dog opmærksom på, at målgruppen er 0-7 år. Har I spørgsmål til Cirkusskolen, kan I sende en mail til juna@muskelsvindfonden.dk

 

Print følgende ting, og I er helt klar til cirkusleg:

 

DIY-guide til:

 

Skabeloner til:

 

Legekassen” på Cirkus Summarums hjemmeside

Hver dag i Cirkusskolen (uge 20) finder I en video med Motor Mille, hvor hun viser, hvordan nogle af legene fra cirkusskole-hæftet kan leges. Derudover finder I hver dag en kort cirkushistorie ligeledes fortalt af Motor Mille, som I kan lytte til, mens I slapper af og vender en god cirkusdag.

Sidst, men ikke mindst finder I her den helt nye Cirkus Summarum-sang 🙂

 

Konkurrencen

For at være med i konkurrencen om at vinde en ret sej præmie – en Cirkus Summarum T-shirt eller bodystocking til alle børn i institutionen – skal man senest fredag d. 19. maj:

  • Indsende en kort tekst, der beskriver, hvad I har lært i løbet af Cirkusskolen.
  • Indsende et billede eller en video der viser, at det er sjovt, når alle er med! Om I vil beskrive børnenes eller de voksnes læring eller begge, er op til jer.
  • Skrive, om vi må vise billederne på Cirkus Summarums hjemmeside og sociale medier. Det er selvfølgelig tilladt at sende flere billeder og videoer, da vi vil elske at se, hvordan I leger cirkus!

Teksten og billedet/videoen skal sendes til juna@muskelsvindfonden.dk senest fredag d. 19. maj. Vi er spændte på at høre, hvad I har lært og modtage jeres skønne billeder/videoer!

Vinderen af konkurrencen offentliggøres onsdag d. 24. maj på Facebook og Instagram.

 

Finalen

Cirkusskolen afsluttes i år med to store finaleshows. Det ene finder sted lørdag d. 20. maj kl. 10.30 i Bruuns Galleri i Aarhus og det andet søndag d. 21. maj kl. 10.30 i Fields i København. Her kan man tage mor og far i hånden og komme forbi og opleve det vildeste Cirkusskole-show med vores allesammens MOTOR MILLE! Alle er velkomne – lige meget om man har været med i Cirkusskolen eller ej.

Vi glæder os helt vildt til at lege cirkus med jer alle!