Praktisk information om Cirkus Summarum

Her finder I alle de praktiske informationer, så I kan forberede jer på jeres tur i Cirkus Summarum.

Find ud på pladsen

Adressen til pladsen i København er:
Tiøren – Amager Strandpark
Amager Strandvej 246
2300 København S

Adressen til pladsen i Aarhus er:
Tangkrogen
Marselisborg Havnevej 1
8000 Aarhus C

Vi anbefaler, at I benytter offentlig transport, når I skal ud til cirkuspladsen.

Offentlig transport til Cirkuspladsen i København
Metro mod Kastrup lufthavn – stå af ved Femøren, fra metrostationen er der ca. 200 meters gang.

Offentlig transport til Cirkuspladsen i Aarhus
Bus 5A, 17, 31, 100, 103, 302 – stå af ved stoppet: Dalgas Avenue v. Tangkrogen, herfra er der ca. 100 meters gang.                                     

Parkering
Vælger I at tage bilen til Cirkus Summarum, er det jeres eget ansvar at finde en parkeringsplads samt følge områdets skiltning. Vi har ikke nogen parkeringspladser tilknyttet cirkuspladsen hverken i København eller Aarhus. Tager I bilen, er der mulighed for at finde parkering på følgende veje:

København; langs Amager Strandvej

Aarhus; langs Marselisborg Havnevej samt langs Kongevejen

Kom og leg to timer før forestillingen
På Cirkus Summarum har vi en kæmpe legeplads med alverdens sjove aktiviteter. Vi har sørget for, at alle kan være med, både børn med og uden handicap – og de voksne.

Det er gratis at lege på cirkuspladsen, hvis man har en billet til forestillingen. Hvis I har venner, bedsteforældre eller andre, der gerne vil med ind at lege på forpladsen, er de selvfølgelig også velkomne: Alle kan købe en billet til cirkuspladsen til 25 kr. på dagen. Børn under to år kommer gratis ind på cirkuspladsen.

I kan se alle vores aktiviteter på cirkuspladsen her.

For at skabe de bedste muligheder for, at alle vores gæster kan prøve vores aktiviteter, opfordrer vi jer til at komme to timer før, hvis I ønsker at lege. Efter forestillingen gør vi nemlig klar til næste hold gæster.

Vi håber, I har lyst til at komme og lege med os to timer før forestillingen begynder.

Alle skal have billet
Vi gør opmærksom på, at alle der ser forestillingen, skal have en billet, uanset alder. Hvis børn under 2 år skal med, er det en god idé at have en bedsteforældre eller barnepige med, som kan passe de mindste på cirkuspladsen, mens forestillingen spiller. Her er der både barnevognsparkering og puslevogn, hvor der er ro til at amme og skifte ble.

Kontantløsplads
Cirkus Summarum er kontantløs, hvilket vil sige, at I ikke kan betale med kontanter i nogen af vores boder. Hvis du ikke har noget betalingskort, kan du henvende dig i indgangen, hvor vi kan sætte dine kontanter ind på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Vi tager imod følgende kort: Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron, American Express, CUP, Eurocard, JBC International.

Mad og drikke
I år har vi et samarbejde med Aarhus Mad & Marked, der hele sommeren vil servere Fish’n’chips, mini-burger, sliders, nuggets og sød eller slat pandekage. Derudover er der en Giffelbod, hvor I kan købe en pose gifler og skumfiduser og riste dem over bålfade. I kan også købe pølsehorn i Pærfekt-boden. På pladsen sælger vi også, is, slik og selvfølgelig sprøde, økologiske popcorn.

Til at slukke tørsten har vi økologisk slush-ice, Sun Lolly frugtdrik og vand.

I må naturligvis gerne tage jeres eget mad og drikke med. Det er især en god idé, hvis I har behov for særlig allergivenlige mad- og drikkevarer.

I år har I tilmed mulighed for at købe en mad-voucher hjemmefra, så I bare skal afhente jeres mad på pladsen. I køber mad-voucheren her.

Merchandise
Vi har et stort merchandise-telt, hvor I kan købe T-shirts, rygsække, plakat, keyhanger, Motor Mille-briller, program, vimpler, telt, direktørhat, klistermærke, sæbebobler, lusekam, regnslag og meget mere sjovt Cirkus Summarum merchandise.

Tjek vind og vejr
Vejret kan have betydning for jeres tur i Cirkus Summarum, og afhængigt af vejret er der nogle forskellige ting, I skal huske og være opmærksom på.

Hvis solen skinner skal I huske solcreme, der er nemlig ikke meget skygge på cirkuspladsen. Derudover skal I huske vand, da der kan blive meget varm i cirkusteltet.

Hvis det regner, anbefaler vi, at I tager regntøj og gummistøvler med, så I stadig kan lege på cirkuspladsen. Dog kan nogle bestemte aktiviteter (fx hoppeborgen) være lukket af sikkerhedsmæssige årsager. I må gerne have paraplyer med på pladsen, så længe I ikke slår dem op inde i cirkusteltet. Hvis det blæser kraftigt, kan nogle af de vindfølsomme aktiviteter (fx hoppeborgen) også være lukket af sikkerhedsmæssige årsager.

Pakkeliste
Her finder I listen over de ting, vi anbefaler (og håber) I vil tage med:

  • Tøj efter vejret
  • Badetøj og håndklæde – vi har vandaktiviteter på pladsen
  • En tom toiletpapirsrulle – hvis I vil lave jeres egen cirkusrulling i Rullingeværkstedet
  • Sovedyr – som noget nyt i år, kan dit sovedyr komme i Rosas sovedyrscirkus
  • Billetter til forestillingen

Lige inden I går ind på cirkuspladsen og teltet
Når I står i kø til at komme ind på pladsen, er det en god idé at have både indgangsbilletten og billetterne til tilkøbsprodukter klar. Så kan alle komme ind og lege på pladsen hurtigst muligt.

Der er rigtig mange spændte børn og voksne, der skal ind i teltet samtidigt, så det er en rigtig god idé at kigge på billetterne hjemmefra og huske, hvilke pladser I har i teltet. Teltet åbner ca. 20 minutter inden forestillingen begynder.

Hvis dit barn bliver væk
Til hver forestilling er der i gennemsnit 2.400 gæster. Det er rigtig mange legekammerater, og derfor kan det desværre ske, at man bliver væk fra hinanden. Alle børn der er blevet væk, bliver fulgt op til indgangen. Det er en stor hjælp for alle, hvis man sørger for, at børnene har forældrenes telefonnummer på sig og forældrene har deres telefon på sig.

Vi glæder os helt vildt til at se jer alle sammen til et brag af en fødselsdagsfest i Cirkus Summarum!