Tilmelding til Cirkusskolen 2017

Nu er tiden kommet til, at I kan tilmelde jer årets fantastiske Cirkusskole med Cirkus Summarum!

OBS. OBS. OBS.

Tilmelding til Cirkusskolen 2017 er desværre lukket, men I kan naturligvis stadig være med. Alle materialer vil være tilgængelige her på hjemmeside inden længe, så det eneste I skal anskaffe jer (måske I har noget af det i jeres institution), er de fysiske ting fra Cirkuskassen.

___________________________________________________________________________________________

I år afholder vi for tredje gang Cirkusskolen, som løber af stablen i uge 20 fra d. 15. – 19. maj. Og vi glæder os helt enormt til at lege med jer!

Med Cirkusskolen opfordrer vi alle institutioner til at lade sig blive opslugt af cirkusuniverset og lege med hele ugen. Som institution kan I tilmelde jer via nedenstående formular og få tilsendt en cirkuskasse med sjove materialer, lege og andre cirkusting, der er skræddersyet til en uge i cirkustegnet.

Legene i Cirkusskolen er udviklet i samarbejde med 30 engagerede mennesker med indsigt, erfaring og passion for inklusion. Vi håber, det kan inspirere jer i jeres dagligdag – også efter Cirkusskolen slutter. Indholdet i kassen er tilpasset målgruppen 0-7 år.

I vil modtage cirkuskassen senest i uge 19. Men allerede fra uge 18 vil I her på hjemmesiden, kunne finde en pakkeliste over de materialer, kassen indeholder, så I har mulighed for at forberede jer.

I uge 18 vil der ligeledes ligge en masse printbare remedier klar såsom indbydelser, billetter og skabeloner til sjove cirkushatte, så I kan tage forskud på cirkuslegen.

Har du spørgsmål til Cirkusskolen, kan du sende en mail til Julia Naldal på juna@muskelsvindfonden.dk

 

Konkurrencen

Når I deltager i Cirkusskolen, kan I samtidigt være med i konkurrencen om at vinde en super sej Cirkus Summarum T-shirt eller bodystocking til alle børnene i institutionen.

For at være med i konkurrencen skal I senest fredag d. 19. maj:

  1. Indsende et cirkusbillede eller –video, der viser, at det er sjovt, når alle er med.
  2. Indsende en kort tekst der svarer på, hvad I har lært ved at være med i Cirkusskolen.
  3. Alle billeder, videoer og tekster skal sendes til juna@muskelsvindfonden.dk senest fredag d. 19. maj.

 

Finalen

Cirkusskolen afsluttes i år med to finaleshows. Det ene finder sted lørdag d. 20. maj kl. 10.30 i Bruuns Galleri i Aarhus og det andet i Fields i København søndag d. 21. maj ligeledes kl. 10.30. Her kan man tage mor og far i hånden og komme forbi og opleve det vildeste Cirkusskole-show med vores allesammens MOTOR MILLE!