Tilmelding til Cirkusskolen 2018

Nu er det igen tid til at tilmelde sig Cirkus Summarums Cirkusskole!

Igen i år afholder vi Cirkus Summarums Cirkusskole, som løber af stablen i uge 22 fra 28. maj til 1. juni. Og vi glæder os til at lege med jer for fjerde år i træk!

Cirkusskolens formål er at opfordre alle institutioner til at gå på opdagelse i cirkusuniverset og blive opslugt af sjove lege hele ugen. Som institution kan I tilmelde jer via nedenstående formular og få tilsendt en cirkuskasse med sjove materialer, lege og andre cirkusting, der er skræddersyet til en uge med cirkusleg.

Alle lege i Cirkusskolen er udviklet af 20 seje inklusionseksperter, som har indsigt, erfaring og passion for inklusion i børnehøjde. Vi håber, at Cirkusskolen kan inspirere jer til at tale og tænke mere på inklusion i dagligdagen – også efter Cirkusskole ugen.

I vil modtage cirkuskassen senest i uge 20, så I har mulighed for at forberede jer. I samme uge kan I på vores hjemmeside finde en masse forskellige printbare remedier, såsom indbydelser, billetter og skabeloner til cirkushatte og popcornbæger, så I kan blive helt klar til at lege Cirkusskole.

Det er gratis at tilmelde sin institution og modtage en cirkuskasse. Tilmeldingen er åben fra i dag søndag den 8. april og frem til den 30. april eller indtil alle pladser er optaget.

Har du spørgsmål til Cirkusskolen, kan du sende en mail til Bettina Ottesen på: beot@muskelsvindfonden.dk

Cirkusskole konkurrence

I forbindelse med Cirkusskolen, er der en konkurrence, hvor I kan vinde seje Cirkus Summarum T-shirts og Cirkus Summarum rygsække til hele institutionen. For at være med i konkurrencen skal I senest den 1. juni indsende billeder eller videoer, der viser, hvordan I leger Cirkus – og at det er sjovt når alle er med.

Jeres billeder eller videoer skal sendes til beot@muskelsvindfonden.dk (en video optaget på en mobiltelefon, er mere end fint).

Vi glæder os til at se, hvordan I leger Cirkus!

Finaleshow

Igen i år afslutter vi Cirkusskolen med to finaleshows, som finder sted i Bruuns Galleri i Aarhus søndag d. 3. juni kl. 10.00 og i Fields søndag d. 3. juni kl. 14.00. Tag forældre, bedsteforældre eller dine bedste venner i hånden, og kom forbi, og oplev det sejeste Cirkusskole-show med KRISTIAN.

Alle er naturligvis velkomne – uanset om man har været med i Cirkusskolen eller ej!

 

Tilmeldingen til Cirkusskolen 2018 er desværre lukket, da alle pladser er optaget. Men fortvivl ej, alle kan stadig lege med. I uge 21 vil pakkelisten til kassen samt alle printbare materialer og beskrivelser af legene blive tilgængelige her på hjemmesiden, så det eneste I skal anskaffe jer, er de fysiske materialer fra Cirkuskassen. Vi glæder os til at lege med jer!