Tilmelding til Cirkusskolen 2019

Alle pladser til Cirkusskolen 2019 er besat. Skriv jeres institution på venteliste.

Alle pladser til årets Cirkusskole er besat. Du kan skrive jeres institution på venteliste her.

Igen i år afholder vi Cirkus Summarums Cirkusskole, som løber af stablen i uge 23. Og vi glæder os til at lege med jer!

Cirkusskolen er målrettet børnehaver (børn i alderen 3-6 år). Dens formål er at have et legende grundlag for at snakke med børn om det at være anderledes eller have fysiske handicaps. Vi bruger cirkusuniverset, en masse sjove cirkuslege og historiefortællinger til at sætte fokus på netop forskelligheder. Vi har sikret, at man i Cirkusskolen når alle læreplanstemaer igennem, og forhåbentlig vil Cirkusskolen være et tilbagevendende redskab og forløb, man kan bruge året rundt.

Som institution kan I tilmelde jer via nedenstående formular og få tilsendt en cirkuskasse med materialer, lege og andre cirkusting, der er skræddersyet til cirkusleg og dialog med børnene.

Legene i Cirkusskolen er over tid udviklet af over 40 seje inklusionseksperter. Vi har i år brugt over 300 timers research i børnehaver for at opbygge indsigt og erfaring med, hvordan man taler med børn om at være anderledes. Vi håber, at Cirkusskolen kan inspirere jer til at introducere børn for begreber som fysiske handicap, forskelligheder, at have udfordringer, at øve sig og at samarbejde.

I vil modtage cirkuskassen senest i uge 22, så I har mulighed for at forberede jer. I kan på vores hjemmeside finde en masse forskellige printbare remedier, såsom indbydelser, billetter, skabeloner til cirkushatte og popcornbæger, så I kan blive helt klar til at lege Cirkusskole og lave cirkusforestilling.

Det er gratis at tilmelde sin institution og modtage en cirkuskasse. Tilmeldingen er åben fra i mandag den 8. april og frem til den 20. maj eller indtil alle pladser er optaget.

Har du spørgsmål til Cirkusskolen, kan du sende en mail til Lia Papazu: lipa@muskelsvindfonden.dk.

Cirkusskole diplom

I forbindelse med Cirkusskolen får jeres børnehave et diplom for deltagelse i Cirkusskolen. Diplomet ligger i cirkuskassen. Vi håber, I vil hjælpe os med at hylde børnenes indsats ved at kopiere og uddele det til børnene efter en vellykket cirkusforestilling.

Vi vil også ELSKE at få billeder, videoer og hilsner fra jer, hvor vi kan se, hvordan I leger med forskellighed og høre om børnenes udsagn og refleksioner. Billeder og tekst sendes til lipa@muskelsvindfonden.dk.

Vi glæder os til at se, hvordan I leger Cirkus!

 

Alle pladser til Cirkusskolen 2019 er besat. Du kan skrive jeres institution på venteliste her.

Tilmeldingen til Cirkusskolen 2019 er desværre lukket, da alle pladser er optaget. Men fortvivl ej, alle kan stadig lege med. I uge 22 vil pakkelisten til kassen samt alle printbare materialer og beskrivelser af legene blive tilgængelige her på hjemmesiden, så det eneste I skal anskaffe jer, er de fysiske materialer fra Cirkuskassen. Vi glæder os til at lege med jer!