Tips og tricks til billetsalget

Her kan du få tips og tricks til, hvordan du lettest kommer igennem dit billetkøb til årets forestillinger

Forud for billetsalget kan du oprette dig som bruger på vores billetkøbsside, så du er helt klar, når billetsalget snart går i gang. Du kan komme ind på vores billetkøbsside, hvor du skal indtaste navn, adresse, telefonnummer og mail ved at klikke lige her. Hvis du allerede har en bruger, men ikke kan huske dit password, kan du også gå ind på dette site og få tilsendt dit password på forhånd.

Vi ved af erfaring, at billetterne til lørdags- og søndagsforestillingerne er meget eftertragtede. Så vil du have større chance for at få de pladser i teltet, du bedst kunne tænke dig, kan det være en god idé at gå efter billetter til forestillingerne i hverdagene, onsdag til fredag.

Du kan se, hvor i teltet du kan sidde lige her. Vi anbefaler, at du orienterer dig i salsplanen, inden billetsalget starter, da vi som bekendt har fået et nyt telt, og salsplanen derfor i år er en smule anderledes end hidtil.

Når du køber din billet til Cirkus Summarum, har du samtidig mulighed for at købe nogle af de merchandises produkter, der sælges på cirkuspladsen. På denne måde kan du sikre dig det lækre Cirkus Summarum-merchandise, inden du ankommer til pladsen. Du kan se udvalget af produkter her.

Fra årsskiftet er der tilføjet en ekstra sikkerhedsprocedure for nethandler, hvilket gør, at Nets sender en engangskode til dig på sms ved køb over kr. 450,-. Derfor er det vigtigt, at du har din mobil på dig, når du køber dine billetter. Hvis dit betalingskort og mobilnummer ikke er kodet sammen, vil du blive bedt om at godkende med NEM-ID. Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dit kort med det samme, således du hurtigt og nemt kan komme igennem dit billetkøb. Du kan tilmelde dit kort her: https://enroll.3dsecure.no/nets-nemid-enroller/EnrollSite. Du kan læse mere om 3D Secure her: http://dankort.dk/Pages/sikkerhed-p%C3%A5-internettet-for-kortholder.aspx. Sikkerhedsløsningen gælder for alle kort.

For at sikre den bedste købsoplevelse for alle, har vi igen i år lavet to billetsalgsdatoer – én for billetter til forestillingerne i København og én for forestillingerne i Aarhus. Ligeledes koordinerer vi med billetten, så der hentes fuld personale ind til billetsalgsstartdagene, desuden har vi indført et kø-nummersystem, så man kan følge med i, hvor hurtigt man rykker frem i køen.

Vores kø-system foregår sådan, at alle der er logget ind kl. 09.00* får tildelt et tilfældigt nummer i køen kl. 09.00*. Det betyder, at man først behøver at logge på lige inden kl. 09.00*. Logger du ind efter kl. 09.00*, får du tildelt det næste nummer i køen. Vi bruger www.Queue-it.com, som også styrer køen foran f.eks. SKAT og Manchester United.

Det sikrer, at de, der er kommet igennem til siden og er i gang med at købe, kan afslutte deres køb hurtigt og effektivt – og at alle kommer til i korrekt rækkefølge, uden hensyn til hvor hurtig deres internetforbindelse eller deres computer er. Du skal være opmærksom på, at alle bliver sat i et såkaldt ”Holding Area” en time før salgsstart, og præcis kl. 09.00* kører systemet et lotteri og tildeler alle i ”Holding Area” et tilfældigt nummer og sætter dem i kø. Dette er for at forhindrer en ”kamp om at komme i køen først”.

*= kl. 10.00 til billetsalget til forpremiererne.

OBS! Man kommer ikke hurtigere igennem køen ved at have flere hjemmesidevinduer åben på én gang. Faktisk kan dette give anledning til tekniske problemer, hvorfor vi anbefaler, at man kun åbner ét vindue på ét device.

Den første time vil køen sikkert kunne være ganske lang, og du skal være forberedt på at komme til at vente noget tid – hvor længe kan vi ikke sige på forhånd. Det er derfor vigtigt, at du har tid til at vente, til det bliver din tur og til det efterfølgende køb. Har du ikke mulighed for at være foran en computer, indtil du har foretaget dit køb, vil det være en idé at få en anden til at foretage købet for dig. Så snart den første travlhed har lagt sig, vil der ikke længere være kø, og du kan gennemføre et køb på få minutter.

OBS! I de første minutter vi har åbent for salget, er der så massivt pres på vores kø-system, at den kan give besked om, at der går op til 10 timer før, man kommer igennem, dette falder dog hurtigt til maksimalt en times tid. Hold derfor øje med skærmen, så du er klar, når du kommer igennem!

Vi glæder os til at se jer alle sammen på Cirkuspladsen!