Webkager og privatliv Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik

Brugen af Cirkus Summarums hjemmeside er fuldstændig anonym. Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv opgiver din email adresse.
Opretter du dig til nyhedsbreve, kan webredaktionen se din e-mail-adresse. Disse oplysninger behandles fortroligt.

For at kunne videreudvikle og forbedre www.cirkussummarum.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere vore brugere anvender mest.

Data om anvendelse af cirkussummarum.dk videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:
– Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site
– Integration af sociale medier på sitet

Hvad er en cookie?
En cookie er en mindre tekstfil, der lagres i din browser og bl.a. for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Du kan læse mere om cookies her: https://erhvervsstyrelsen.dk/hvad-er-cookies

Stort set alle websites anvender cookies. Cookies ligger på din egen computer, mobil eller tablet som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan tjenesten benyttes.

 

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et bestemt antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Sådan sletter du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter i Cirkus Summarums tjenester, som ikke virker.

Se vejledning her for, hvordan du sletter cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem i din browser.
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvad cookies bruges til på vores website?
Cirkus Summarum anvender teknisk nødvendige cookies, præference cookies og statistik cookies samt cookies der forbedrer brugeroplevelsen på cirkussummarum.dk. Disse typer af cookies kan blive sat af 3. part.

Websitet bruger bl.a. cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Google Analytics registrerer ikke personoplysninger.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Desuden skelner vi mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies afsættes af den side, som brugeren besøger. Tredjepartscookies afsættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den side, som brugeren besøger. Tredjeparts cookies sættes blandt andet af webanalyseprogrammer samt annoncører mv., der gør det muligt bl.a. at målrette markedsføring.På www.cirkussummarum.dk bruger vi både førstepartscookies og tredjepartscookies.

 

HTML e-mail web beacons

Vores e-mails kan indeholde en enkelt kampagne-unik “web beacon pixel” for at fortælle os, om vores e-mails bliver åbnet og registrere eventuelle klik via links i e-mailen. Vi kan bruge disse oplysninger til forskellige formål, herunder til at fastslå hvilke af vores e-mails der er mere interessante for dig samt til at undersøge, om brugere, der ikke åbner vores e-mails, fortsat ønsker at modtage dem. Denne pixel bliver slettet, når du sletter e-mailen. Hvis du ikke ønsker, at denne pixel downloades til din enhed, kan du vælge at modtage e-mails fra os i almindelig tekst i stedet for HTML-format.  Nogle af siderne på websiden kan også indeholde web beacons og giver os mulighed for at tælle, hvor mange besøgende der har fået vist vores sider. Det gør det muligt for os at udarbejde statistiske oplysninger om, hvilke aktiviteter og funktioner der interesserer vores brugere mest med henblik på at tilbyde mere tilpasset indhold. Generelt anvendes de ikke til at tilgå personlige, identificerbare oplysninger uden dit samtykke.

Pixel tags kan deles med tredjeparter, som direkte understøtter vores salgsaktiviteter og udvikling af websiden. For f.eks. at måle effekten af vores annoncer kan tredjeparter, herunder Facebook, benytte cookies, web beacons og andre lagringsteknologier til at indsamle eller modtage oplysninger fra websiden og andre steder på internettet og benytte disse oplysninger til at levere tjenester til måling og målretning af annoncer på deres egne platforme. Du kan læse mere om, hvordan du fravælger indsamling og brug af oplysninger til målrettede annoncer fra tredjeparter her (link til http://www.aboutads.info/choices og http://www.youronlinechoices.eu/).

 

Brug af IP-adresser og web logs

Vi kan også bruge din IP-adresse og browsertype til at hjælpe os, hvis der er problemer med vores server, til at administrere websiden og forbedre den tjeneste, vi tilbyder dig. En IP-adresse er en numerisk kode, der identificerer din computer på internettet. Din IP-adresse kan også anvendes til at indsamle demografiske oplysninger.

Vi kan foretage IP-opslag for at finde ud af, hvilket domæne du kommer fra (f.eks. google.com) for at foretage en mere præcis måling af vores brugeres demografiske forhold.

 

Cookiepolitikken dækker ikke tredjeparts websider

Det bedes bemærket, at denne cookiepolitik ikke finder anvendelse på, og vi er ikke ansvarlige for, privatlivspolitikker på tredjeparters websider, der kan være forbundet til vores webside.

 

Ændringer af cookiepolitikken

Vi opdaterer denne cookiepolitik, og vi vil opfordre dig til at læse politikken fra tid til anden for at holde dig informeret om, hvordan vi anvender cookies. Denne cookiepolitik er sidst opdateret i juni 2018.

 

Privatlivspolitik

Formål

Cirkus Summarum forstår, at det er meget vigtigt, at dine personoplysninger behandles på en sikker måde, og vi er forpligtet til at overholde reglerne for beskyttelse og behandling af dine personoplysninger.

Af denne privatlivspolitik fremgår, hvordan Cirkus Summarum anvender dine personoplysninger, og hvilke foranstaltninger der er iværksat for at beskytte og behandle oplysningerne på en sikker måde.

Denne privatlivspolitik gælder for dig, hvis du køber produkter, ydes tjenester fra os, deltager i vores arrangementer eller kampagner, herunder besøger vores websider eller interagerer med os via sociale medier.

Brug et øjeblik på at læse vores privatlivs- og cookiepolitik, samt alle andre dokumenter der henvises til deri, hvis du besøger en af vores websider. Hvis du allerede er kunde hos os, kan det af din skriftlige aftale med os fremgå, hvordan vi anvender dine personoplysninger. Yderligere meddelelser, som fremhæver særlig brug vi ønsker at gøre af dine personoplysninger, samt mulighed for at vælge eller fravælge særlig brug kan også gives, når vi indsamler personoplysninger fra dig.

Denne privatlivspolitik indeholder en beskrivelse af vores praksis vedrørende behandling og beskyttelse af personoplysninger og dækker følgende områder:

  1. Kort om Cirkus Summarum
  2. Formål med og behandling af dine personoplysninger
  3. Hvilke personoplysninger vi indsamler
  4. Hvad vi gør med dine personoplysninger
  5. Hvordan vi beskytter dine personoplysninger
  6. Dine rettigheder og kontakt til os
  7. Opdateringer af denne politik

 

1: Kort om Cirkus Summarum

Denne hjemmeside ejes og drives af Cirkus Summarum, Kongsvang Allé 23, Aarhus C. Telefon: +89242222. Kontakt os via info@muskelsvindfonden.dk

2: Formål med og behandling af dine personoplysninger

Cirkus Summarum indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på cirkussummarum.dk på to måder:

  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af såkaldte cookies

Cirkus Summarum’s indsamling af personoplysninger sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

 

Cirkus Summarum indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv afgiver til Cirkus Summarum. Det kan fx være i følgende situationer:

  • du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev
  • du indsender indhold (fotos, historier, figurer m.m.) til Cirkus Summarum
  • du deltager i en Cirkus Summarum konkurrence
  • du kontakter Cirkus Summarum med spørgsmål, ris eller ros, rapporterer fejl, sender forslag og nyhedstip eller sender en klage
  • du deltager i en undersøgelse
  • du foretager et køb

Cirkus Summarum bestræber sig på, at dine personoplysninger opbevares inden for EU og EØS.

 

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at forbedre brugeroplevelsen på Cirkus Summarums digitale tjenester, f.eks. gennem analyser og målrettede undersøgelser.

Når du besøger cirkussummarum.dk indsamler Cirkus Summarum via cookies information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger Cirkus Summarum bl.a. til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på cirkussummarum.dk og til at understøtte vores udbud af det indhold, som du bliver præsenteret for på cirkussummarum.dk

Læs mere om Cirkus Summarums cookie-politik på http://cirkussummarum.dk/privatlivspolitik/

 

3: Hvilke personoplysninger vi indsamler

Vi indsamler og behandler nogle af eller alle nedenstående personoplysninger:

  • Oplysninger om dig: navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, brug af sociale medier, køn, fødselsdato eller andet angivet nedenfor.
  • Oplysninger om tidligere transaktioner og køb: oplysninger om køb og andre transaktioner, du har foretaget, herunder via vores websider eller andre kanaler, herunder leveringsadresse og oplysninger om de købte produkter.
  • Betalingsoplysninger: betalingsoplysninger i forbindelse med køb af vores produkter og tjenester, såsom kredit-/betalingskortnummer og udløbsdato.
  • Oplysninger vi indsamler om din deltagelse i vores kampagner og konkurrencer eller deltagelse i vores arrangementer: oplysninger givet i dit ansøgningsskema, optagelser du eller vi har lavet, oplysninger om dine besøgende i forbindelse med kampagner og konkurrencer, du har deltaget i eller vundet, eller andre oplysninger vedrørende din deltagelse i arrangementer, assistance til at komme til og fra stedet, som du måtte have behov for.
  • Oplysninger om marketingpræferencer: oplysninger om dine præferencer i forhold til marketing og kommunikation samt oplysninger vi indsamler for at hjælpe os med at finde ud af, hvilke produkter og tjenester du kunne være interesseret i.
  • Oplysninger om din brug af vores chatrum, opslagstavler, sociale mediesider eller andre interaktive fora: herunder eventuelle kommentarer, billeder, videoer eller andre oplysninger, som du lægger op på nettet.
  • Oplysninger fra undersøgelser: din besvarelser på markedsundersøgelser, som vi foretager.
  • Vores korrespondance med dig: herunder eventuel feedback, klager og bemærkninger fra dig ved telefonisk henvendelse, e-mail eller sociale medier eller registreret online, skriftlig eller personlig korrespondance samt kontakt mellem os. Hvis du har kommunikeret med os telefonisk, indsamler vi oplysninger om det telefonnummer, der er benyttet til at kontakte os samt alle oplysninger, der er indhentet via optagelse af opkald.
  • Økonomiske oplysninger og bekæmpelse af svindel: oplysninger om din økonomiske situation, kreditværdighed eller oplysninger om eventuelle kriminelle eller svigagtige forhold, som videregives af dig eller tredjeparter.
  • Tekniske oplysninger: herunder IP-adresse, der er anvendt til at oprette forbindelse mellem din computer og internettet, eller dine login-oplysninger, browsertype og version, tidszone, browser plug-in typer og versioner, operativsystem og platform
  • Oplysninger om dine besøg på vores websider: herunder komplet URL, clickstream til, via og fra vores websider (inklusiv dato og klokkeslæt), produkter du har kigget på eller søgt efter, sider du har besøgt, svartider på siden, overførselsfejl, varigheden af besøgene på bestemte sider, oplysninger om interaktion på siden (såsom rulning, klik og mouse-overs) samt de metoder, der anvendes til at forlade siden.

Kilder til personoplysninger

Vi indsamler mange af dine personoplysninger direkte fra dig eller via din interaktion med os, vores websider eller sociale mediesider.  Vi kan også modtage dine personoplysninger fra andre kilder, herunder samarbejdspartnere, underleverandører i forbindelse med tekniske, betalings- og leveringstjenester, annoncenetværk, leverandører af analyseværktøjer, søgemaskineudbydere, kreditoplysningsbureauer, svindelovervågningsdatabaser og andre tredjepartsdatabaser, herunder sanktionslister, virksomhedsoplysninger og undersøgelsesværktøjer.

 

4: Hvad vi gør med dine personoplysninger

I henhold til europæisk databeskyttelseslovgivning skal vi undersøge og informere dig om retsgrundlaget eller “årsagen” til vores brug af dine personoplysninger. Afhængigt af hvordan du interagerer med Cirkus Summarum, anvender vi dine personoplysninger til følgende formål:

Afhængigt af hvordan du interagerer med Carlsberg, anvender vi dine personoplysninger til følgende formål:

  • Til at levere og administrere produkter og tjenester, du har anmodet om: For at opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler, der er indgået mellem dig og os, herunder sørge for levering, behandle eller annullere ordrer, give dig oplysninger, produkterne eller tjenesterne, som du bestiller hos os, samt oplyse dig om ændringer i forhold til vores produkter og tjenester.
    • Retsgrundlag: opfyldelse af kontrakt, legitime interesser (for at gøre det muligt for os at opfylde vores forpligtelser og levere produkter og tjenester til dig eller oplyse dig om ændringer i forhold til vores produkter og tjenester).
  • Til at kommunikere effektivt med dig: For at besvare dine spørgsmål, kommentarer, klager eller andre former for henvendelser, herunder eventuelle forespørgsler i forhold til vores produkter.
    • Retsgrundlag: Legitime interesser (for at gøre det muligt for os at kontakte dig og levere produkter og tjenester til dig), retskrav
  • Til at overvåge aktiviteter og registrere vores korrespondance med dig: For at overvåge vores kommunikation med dig, herunder sikre servicekvalitet, overholdelse af procedurer og til trænings- og uddannelsesmæssige formål.
    • Retsgrundlag: legitime interesser (for at sikre kvaliteten af vores produkter og tjenester)
  • Til at levere marketingmateriale til dig: For at give dig information via alm. post, e-mail, telefon, sms, annoncer på internettet eller sociale medier om produkter og tjenester, som vi tilbyder, hvis disse produkter eller tjenester svarer til dem, du allerede har købt eller forespurgt om, eller hvis du har accepteret at blive kontaktet til disse formål. Vi kan desuden anvende dine oplysninger til markedsføring af udvalgte samarbejdspartneres produkter og tjenester. Hvis det er krævet ved lov, vil vi bede om dit samtykke, når vi indsamler dine oplysninger, til at foretage disse former for markedsføring. Vi giver mulighed for at framelde eller afmelde yderligere meddelelser om elektronisk markedsføring, som sendes til dig, eller du kan til enhver tid fravælge at blive kontaktet af os via de kontaktoplysninger, der fremgår af afsnittet “Kontakt” nedenfor.
    • Retsgrundlag: Samtykke, legitime interesser (for at holde dig opdateret om nyheder i forbindelse med vores produkter og tjenester)
  • Til at forstå vores kunder samt udvikle og tilpasse vores produkter og tjenester: Vi kan analysere de personoplysninger, vi er i besiddelse af, til at måle eller forstå effekten af de annoncer, vi viser dig og andre samt til at levere relevante annoncer til dig. Vi kan rapportere samlede oplysninger til vores annoncører og komme med forslag og anbefalinger til dig, vores kunder og besøgende på vores websider om produkter eller tjenester, der måtte interessere dig eller dem.
    • Retsgrundlag: Legitime interesser (for at sikre kvaliteten af vores produkter og tjenester, give os mulighed for at forbedre vores produkter og tjenester, samt tilbyde dig indhold og tjenester på vores websider)
  • Til at afholde vores kampagner og konkurrencer: Når du deltager i kampagner og konkurrencer, til at afholde disse kampagner og konkurrencer, herunder til at kontakte dig, hvis du har vundet. Hvis du vinder en præmie, kan vi i henhold til national ret gøre dine personoplysninger og dine besøgendes personoplysninger tilgængelige på vores websider og sociale mediesider samt i pressemeddelelser.  Vi kan desuden gøre disse oplysninger tilgængelige for tredjeparter, der måtte have brug for disse oplysninger for at kunne meddele vindere af præmier.
  • Til at afholde vores arrangementer: Hvis du deltager i et arrangement eller på anden måde er støttet af os, kan vi anvende dine personoplysninger, herunder behov for særlig kost, sundhedsoplysninger og assistance til at komme til og fra stedet, i forbindelse med afholdelse af arrangementet.
    • Retsgrundlag: Legitime interesser (for at give os mulighed for at afholde vores arrangementer, og til at tilgodese og imødekomme dine særlige præferencer og behov i forbindelse med vores arrangementer), udtrykkeligt samtykke (hvis påkrævet)
  • I relation til at forebygge svig: Vi og andre organisationer kan tilgå og anvende bestemte oplysninger for at forebygge svig som til enhver tid måtte kræves af gældende love og regler samt bedste praksis. Hvis der opgives falske eller urigtige oplysninger og svig konstateres eller mistænkes, kan oplysninger videregives til instanser til forebyggelse af svig eller andre kontorer og kan opbevares af os eller dem.
    • Retsgrundlag: Juridiske forpligtelser, legitime interesser (for at sikre, at du er omfattet af vores godkendte risikoprofil og til at hjælpe med at forebygge kriminalitet og svig), vigtige samfundsinteresser
  • Til at foretage baggrundstjek af dig, såsom KYC og kreditundersøgelser: Hvis du er kunde eller potentiel kunde, kan vi anvende dine personoplysninger til at foretage visse undersøgelser af dine forhold (og eller din virksomhed). I forbindelse hermed kan vi videregive dine oplysninger til de relevante myndigheder, herunder kreditoplysningsbureauer, statslige instanser samt instanser til forebyggelse af svig. Retshåndhævende myndigheder kan få adgang til og anvende disse oplysninger. Vi, og andre instanser der tilgår og anvender oplysninger, som er registreret hos sådanne instanser, kan gøre dette fra andre lande end det land, hvor du er bosiddende.
    • Retsgrundlag: Juridisk forpligtelse, retskrav, vigtige samfundsinteresser, legitime interesser (til at bistå med forebyggelse af kriminalitet og svig)
  • Til at forbedre og administrere vores websider og sikre, at indhold er relevant: For at sikre, at indhold præsenteres på den mest effektive måde for dig og på din computer, for at administrere vores websider og for intern drift, herunder fejlfinding, dataanalyse (inklusiv trafikdataanalyse), afprøvning og undersøgelse, statistiske og undersøgelsesmæssige formål, for at give dig lov til at deltage i/tilmelde dig interaktive funktioner i relation til vores tjeneste, som led i vores bestræbelser på at sikre vores websider, for at sikre at indhold fra vores websider præsenteres på den mest effektive måde for dig og på din enhed, hvilket kan omfatte videregivelse af dine oplysninger til samarbejdspartnere, serviceudbydere og analyse- og søgemaskineudbydere.
    • Retsgrundlag: Legitime interesser (for at give os mulighed for at administrere vores websider og tilbyde indhold og tjenester til dig på vores websider), juridisk forpligtelse
  • Til at omstrukturere og ændre vores forretning: Hvis vi: (i) er genstand for forhandlinger vedrørende salg af vores virksomhed eller en del deraf til tredjepart, (ii) bliver solgt til tredjepart, eller (iii) undergår en omstrukturering, er vi nødt til at overføre nogle eller alle vores personoplysninger til den pågældende tredjepart (eller dennes rådgivere) som led i eventuelle due diligence processer med henblik på at analysere eventuelle afhændelser eller omstruktureringer. Vi kan også være nødt til at overføre dine personoplysninger til vedkommende omstrukturerede enhed eller tredjepart efter afhændelsen eller omstrukturering, som de kan anvende til samme formål, som fremgår af denne privatlivspolitik.
    • Retsgrundlag: Legitime interesser (for at vi kan ændre vores forretning), juridisk forpligtelse
  • Til at overholde juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser: Vi kan behandle dine personoplysninger for at overholde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser, hvilket eventuelt kan omfatte videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter, herunder forsikringsselskaber, domstolene og/eller tilsynsmyndigheder eller retshåndhævende myndigheder i forbindelse med undersøgelser, retslige skridt eller efterforskning foretaget af disse overalt i verden, eller hvor de måtte være tvunget dertil.
    • Retsgrundlag: Juridiske forpligtelser, retskrav, legitime interesser (for at samarbejde med politi og andre myndigheder)

Hvis du har spørgsmål om de retsgrundlag vi påberåber os, bedes du kontakte os via de oplysninger, der fremgår af afsnittet “Kontakt” nedenfor.

Videregivelse af dine oplysninger

Udover ovenstående tredjeparter kan vi også videregive dine personoplysninger til alle selskaber i vores koncern, dvs. vores datterselskaber, vores moderselskab og dets datterselskaber, som kan anvende dem til alle de formål, som er beskrevet ovenfor.  Vi deler også dine personoplysninger med tredjeparters serviceudbydere (såsom udbydere af marketing, it eller administrative tjenester) som kan behandle oplysningerne på vores vegne til de formål, som er beskrevet ovenfor.

Vi videregiver ikke oplysninger om identificerbare personer til vores annoncører, men vi kan videregive aggregerede oplysninger til dem om vores brugere (f.eks. kan vi oplyse dem, at 500 mænd under 30 år har klikket på deres annonce den og den dag). Vi kan desuden bruge disse aggregerede oplysninger til at bistå annoncører med at nå ud til den type modtagere, de ønsker at målrette deres annonce mod (f.eks. kvinder som bor et bestemt sted). Vi kan gøre brug af personoplysninger, som vi har indsamlet om dig for at imødekomme vores annoncørers ønsker ved at vise deres annonce til denne målgruppe.

 

5: Hvordan vi beskytter dine personoplysninger

Hvor lagres dine personoplysninger?

De oplysninger, vi indsamler fra dig, kan overføres til, og gemmes, et sted uden for Danmark. De kan desuden blive behandlet af medarbejdere, der arbejder uden for Danmark, som arbejder for os eller for en af vores leverandører. Disse medarbejdere kan blandt andet være beskæftiget med ekspedition af din bestilling, behandling af dine betalingsoplysninger eller ydelse af supporttjenester.

Hvor længe lagres dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

 

Videregivelse af dine oplysninger uden for EØS

Når vi overfører personoplysninger inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til lande uden for EØS, kan vi være nødt til at træffe yderligere foranstaltninger for at sikre og beskytte disse personoplysninger.  Nogle lande uden for EØS er godkendt af Europa-Kommissionen for at tilvejebringe ensartede beskyttelsesniveauer som databeskyttelseslovgivningen i EØS og derfor kræves ingen yderligere sikkerhedsforanstaltninger for eksport af personoplysninger til disse jurisdiktioner. I lande, der ikke har fået disse godkendelser, vil vi anvende passende sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af personoplysninger mod at blive overført, såsom Europa-Kommissionens godkendte bestemmelser eller bindende selskabsregler i henhold til gældende lovkrav.

Kontakt os via oplysningerne, som fremgår af afsnittet “Kontakt” nedenfor, hvis du ønsker en kopi af de specifikke sikkerhedsforanstaltninger, der gælder for eksport af dine personoplysninger.

Hvad gør vi for at beskytte dine personoplysninger?

Vi vil tage alle rimelige skridt for at sikre, at dine oplysninger bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivs- og cookiepolitik.

Alle oplysninger, du videregiver til os, gemmes på vores sikre servere. Alle betalingstransaktioner krypteres ved hjælp af SSL-teknologi.

Hvis vi har givet dig (eller hvis du har valgt) en adgangskode, der giver dig mulighed for at tilgå visse områder af vores webside, er du selv forpligtet til at holde adgangskoden hemmelig. Vi skal bede dig om ikke at dele adgangskoden med andre.

Overførsel af oplysninger via internettet er desværre ikke i alle tilfælde sikker. Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine personoplysninger, som overføres til vores side. Enhver overførsel sker på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, benytter vi strenge procedurer og sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang.

Hvad med links til andre sider?

Vores websider og fansider på de sociale medier kan til enhver tid indeholde links til og fra hjemmesider tilhørende vores samarbejdspartnere, tilknyttede selskaber og andre tredjeparter, hvis du følger et link til en af disse websider, bedes det bemærket, at disse websider har deres egne politikker for beskyttelse og behandling af personoplysninger, og at vi ikke påtager os noget som helst ansvar eller garantier for disse politikker.  De bedes undersøge disse politikker, før du fremsender personoplysninger til disse websider.

 

6: Dine rettigheder og kontakt til os

Markedsføring

Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger i markedsføringsøjemed. Vi vil normalt informere dig eller indhente dit samtykke (før vi indsamler dine oplysninger), hvis vi har til hensigt at benytte dine oplysninger til sådanne formål, eller hvis vi tiltænker at videregive dine oplysninger til tredjeparter til sådanne formål. Du kan udøve din ret til at gøre indsigelser mod sådan behandling ved at krydse relevante rubrikker af på de blanketter, vi bruger til at indsamle dine oplysninger eller klikke på afmelding i bunden af de e-mails, vi sender til dig i markedsføringsøjemed.  Du kan desuden til enhver tid udøve din ret til at kontakte Kontakt os på:

info@muskelsvindfonde.dk eller +45 89242222.

Opdatering af oplysninger

Vi vil gøre alle rimelige bestræbelser for at sikre, at dine personoplysninger er korrekte.  For at hjælpe os hermed, bedes du meddele os om eventuelle ændringer i de personoplysninger, du har videregivet til os ved at kontakte os via de oplysninger, der fremgår af afsnittet “Kontakt” nedenfor.

Dine rettigheder

Hvis du er bosiddende i EØS i forbindelse med dine interaktioner med os, kan du under visse omstændigheder have ret til at kræve, at vi:

  • giver dig yderligere oplysninger om, hvordan vi anvender og behandler dine personoplysninger.
  • udleverer en kopi til dig af de personoplysninger, vi opbevarer om dig.
  • korrigerer fejl i dine personoplysninger og udfylder eventuelle ufuldstændige personoplysninger, som vi behandler, om dig.
  • sletter personoplysninger, som vi ikke længere har nogen grund til at behandle, og
  • begrænser, hvordan vi behandler dine personoplysninger, mens vi behandler en henvendelse du har rettet.

Du har desuden, under visse omstændigheder, ret til:

  • at trække dit samtykke tilbage, hvis behandlingen bygger på samtykke
  • at bede os om at videresende de personoplysninger, du har videregivet til os, og som vi stadig opbevarer om dig, elektronisk til en tredjepart.
  • at gøre indsigelser mod enhver behandling af personoplysninger, som vi behandler på grundlag af “legitime interesser” eller i “samfundets interesse”, medmindre vores begrundelser for den underliggende behandling opvejer dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, og
  • at gøre indsigelser mod direkte markedsføring (herunder profilering til sådanne formål) til enhver tid.

Disse rettigheder er underlagt visse undtagelser for at beskytte samfundets interesse (f.eks. forebyggelse eller afsløring af strafbare handlinger) og vores interesser (f.eks. håndhævelse af fortrolighed) og er måske ikke tilgængelige i det land, hvor du er bosiddende.

Hvis du har ret til det, kan du udøve disse rettigheder ved at kontakte os via de oplysninger, der fremgår af afsnittet “kontakt” nedenfor.

Hvis du ikke er tilfreds med vores brug af dine personoplysninger eller vores svar på udøvelse af disse rettigheder, kan du klage til Datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/

Kontakt

Spørgsmål, bemærkninger og henvendelser vedrørende denne privatlivspolitik er velkomne og bedes rettet til Kontakt os på: info@muskelsvindfonden.dk eller tlf. +45 89242222.

 

7: Opdatering af denne politik

Denne politik er sidst opdateret i juni 2018.

 

Vilkår og betingelser

Af disse vilkår og betingelser (og de dokumenter, der henvises til heri) fremgår de vilkår, du er underlagt, når du bruger vores webside, hvad enten det er som gæst eller registreret bruger. Brug af vores side omfatter tilgang, browsing eller registrering til brug af vores webside.

Læs følgende vilkår og betingelser omhyggeligt, før du bruger vores webside, da de gælder for din brug af vores side. Vi anbefaler også at du læser vores privatlivs- og cookiepolitik og udskriver en kopi af dokumentet til fremtidig reference.

Når du besøger og bruger vores webside, accepterer du disse vilkår og betingelser, og at du vil overholde dem. De udgør en juridisk bindende aftale mellem dig og os, som kun kan ændres med vores samtykke. De skal læses i sammenhæng med de øvrige gældende vilkår og betingelser nedenfor samt alle andre oplysninger på vores webside om, hvordan vores side fungerer og de tjenester, der er tilgængelige.

Såfremt du ikke kan acceptere disse vilkår og betingelser, skal du stoppe med at benytte vores webside med det samme.

Andre gældende vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser henviser til øvrige vilkår, som også gælder for din brug af vores webside:

  • vores privatlivspolitik, hvoraf fremgår vilkårene og betingelserne for vores behandling af personoplysninger, som vi indsamler fra dig, eller som du videregiver til os. Du garanterer, at alle oplysninger, som du videregiver til os er korrekte.
  • vores cookiepolitik, som indeholder oplysninger om cookies på vores side. Når du besøger vores side, accepterer du, at der anvendes cookies på vores side.
  • vores politik for tilladt brug, hvoraf fremgår retningslinjerne for tilladt og ulovlig brug af vores side. Når du besøger vores side, skal du overholde denne politik for acceptabel brug.

Ændringer af vores vilkår og betingelser og webside

Vi forbeholder os til enhver tid retten til at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel over for dig ved at ændre dem på vores webside. Du bør besøge siden fra tid til anden for at se, hvilke ændringer vi foretager, eftersom de er bindende for dig.

Vi kan til enhver tid opdatere vores side og ændre indholdet. Det skal bemærkes, at indholdet på vores webside ikke er opdateret hele tiden, og vi er ikke forpligtet til at opdatere det.

Vi kan ikke garantere, at vores webside, eller indhold derpå, er fri for fejl eller mangler.

Besøg på vores webside

Vores webside er tilgængelig uden beregning.

Vi kan ikke garantere, at vores webside, eller indhold derpå, altid er tilgængelig uafbrudt eller fri for fejl. Besøg på vores webside er tilladt på midlertidig basis. Vi kan til enhver tid suspendere, inddrage, afbryde eller ændre hele eller dele af vores webside uden varsel. Vi er ikke ansvarlige over for dig, hvis vores webside, uanset årsag, ikke er tilgængelig på et givet tidspunkt eller i en given periode.

Du er forpligtet til at foretage alle nødvendige foranstaltninger for at du kan besøge vores side. Desuden accepterer du, at vi ikke kan eller vil garantere, at indholdet på vores webside er fri for skadelige eller ødelæggende komponenter, virusser og/eller anden kode. Du er forpligtet til at implementere tilstrækkelige procedurer og foretage virustjek (herunder anti-virus og andre sikkerhedsforanstaltninger) for at opfylde dine særlige krav til sikkerheden og pålideligheden af data input og output.

Desuden skal du sikre, at alle personer, som besøger vores webside via din internetforbindelse, har kendskab til disse vilkår og betingelser og andre gældende vilkår og betingelser, og at de overholder disse.

Vores side er beregnet til personer med bopæl i Danmark. Vi garanterer ikke, at indhold, som er tilgængeligt på eller via vores webside, er egnet eller tilgængeligt i alle eller andre lokaliteter. Vi kan til enhver tid begrænse adgangen til vores webside eller tjenester eller produkter, som beskrevet på vores side, for alle personer eller geografiske områder. Hvis du vælger at besøge vores side uden for Danmark, er det på eget ansvar.

Du må ikke misbruge vores side ved bevidst at starte virusser, trojanske heste, orme, logiske bomber eller andet materiale, som er ondsindede eller teknologisk skadelige.  Du må ikke forsøge at få uautoriseret adgang til eller at forstyrre vores websides funktion, og du må især ikke forsøge at omgå sikkerheden, manipulere med, hacke eller på anden måde afbryde vores webside eller computersystemer, servere, routere eller andet udstyr, der er forbundet til internettet. Dette kan være strafbart Vi kan til enhver tid begrænse adgangen til visse funktioner eller dele af vores websted eller hele siden.

Registrering

Hvis du bliver bedt om at udfylde en registreringsblanket eller andre oplysninger, skal de oplysninger du giver være sande, rigtige og fuldstændige. Du bedes straks underrette os om eventuelle ændringer i dine oplysninger.

Hvis du vælger, eller du får udleveret, en brugeridentifikationskode, adgangskode eller enhver anden oplysning som led i vores sikkerhedsprocedurer, skal du behandle sådanne oplysninger fortroligt, og du må ikke videregive disse til andre. Vi har til enhver tid ret til at deaktivere brugeridentifikationskoder eller adgangskoder, uanset om du selv har valgt dem, eller de er udleveret af os, hvis vi mener, at du ikke har opfyldt bestemmelserne i disse vilkår og betingelser.

Hvis du ved eller har mistanke om, at andre end dig selv har fået kendskab til din brugeridentifikationskode eller adgangskode, skal du straks underrette os derom på info@muskelsvindfonden.dk

Immaterielle rettigheder

Medmindre andet fremgår, er vi ejer eller licenshaver af alle intellektuelle rettigheder på vores webside og i det materiale, der offentliggøres på siden. Disse materialer er beskyttet af ophavsret og andre love og traktater over hele verden. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi er ejer eller licenshaver af de varemærker, som vises på vores webside og alle tilknyttede varemærker, logoer og udstyr, medmindre andet fremgår.

Du må udskrive én kopi, og du må downloade uddrag eller indhold fra vores webside til personlig brug, og meddelelse om ophavsret eller andre ejendomsrettigheder skal fremgå af alt kopieret materiale. Du må ikke foretage ændringer på papir eller på digitale kopier af materialer, du har udskrevet eller downloadet, og du må ikke bruge illustration, fotografier, video- eller lydsekvenser eller grafik adskilt fra eventuel ledsagende tekst.

Der overføres ingen rettigheder eller ejendomsret til eller andel i noget af det downloadede materiale eller software til dig ved sådan downloading eller kopiering. Du må ikke benytte materialet på vores webside (herunder reproduktioner bortset fra ovenstående, publicering, ændring eller distribution) uden forudgående skriftlig tilladelse fra os.

Vores status (og eventuelle identificerede bidragydere) som forfatter af indholdet på vores webside skal altid anerkendes.

Du må ikke bruge dele af indholdet på vores side til kommercielle formål uden at have indhentet tilladelse fra os eller vores licensgivere.

Hvis du udskriver, kopierer eller downloader dele af indholdet på vores side i strid med disse vilkår og betingelser, vil din ret til at bruge vores webside ophøre øjeblikkeligt, og du skal, efter vores skøn, returnere eller tilintetgøre alle kopier af det materiale, du har fremstillet.

Korrekte oplysninger

Indholdet på vores webside er kun beregnet til generel information. Vi vil gøre en rimelig indsats for at sikre, at oplysningerne på vores webside er korrekte, men indhold, kommentarer, anmeldelser og andet materiale, som publiceres på vores webside, er ikke beregnet som rådgivning, der skal tages for pålydende. Du skal have en professionel eller specialiseret rådgivning, før du foretager eller afstår fra enhver handling på baggrund af indholdet på vores webside.

Vi giver ingen erklæringer eller garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, for, at oplysningerne er korrekte, fuldstændige eller opdaterede, og, i det omfang loven tillader, påtager vi os under ingen omstændigheder ansvar for tab eller skade opstået som følge af, at sådanne oplysninger er taget for pålydende af dig eller andre, som du formidler sådanne oplysninger til. Hvis du finder nogen ukorrekte oplysninger på vores webside bedes du kontakte os, og vi vil forsøge at korrigere dette, hvis vi er enige, så hurtigt som det er praktisk muligt.

Anmeldelser

Alle udtalelser eller anmeldelser på vores webside er forfatternes ansvar og er på ingen måde et udtryk for vores synspunkter. Vi giver ingen erklæringer eller garantier, hverken udtrykkelige eller underforståede, for sådanne udtalelser eller anmeldelser, herunder med hensyn til deres lovlighed eller rigtighed, og i videst muligt omfang i henhold til gældende lov fraskriver vi os ethvert ansvar i forbindelse dermed.

Konkurrencer

Alle konkurrencer, som afvikles eller afholdes på vores webside er reguleret af de vilkår og betingelser, som specifikt gælder for den pågældende konkurrence.

Link til denne og andre websider

Vi kan til enhver tid stille links til rådighed, der kan give adgang til tredjeparters websider direkte fra vores webside. Vi har ikke kontrol over indholdet på disse tredjeparters websider, og, medmindre andet er angivet, vi bidrager ikke til indholdet på disse websider. Når du klikker på links til disse sider, forlader du vores webside, så vi kan derfor ikke påtage os noget ansvar for eventuelle problemer, der måtte opstå i forbindelse med enten tredjeparters brug af dine oplysninger, indholdet på vores sider, eller de produkter eller tjenester, du får stillet til rådighed af disse websider.

Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at forbyde links fra en anden internetside til materialer eller oplysninger på vores webside.

Vores ansvar

Selvom vi håber, at vores webside vil være af interesse for brugerne, udelukker vi i den udstrækning, det er tilladt ved lov, alle udtrykkelige eller underforståede betingelser, garantier og erklæringer eller andre vilkår, som måtte gælde for vores webside. Vi kan ikke holdes ansvarlig over for nogen som helst bruger, hverken i henhold til kontrakt, pga. skadevoldende handling (herunder forsømmelse), overtrædelse af lovbestemt pligt eller på anden måde for tab eller skade, selvom det måtte være påregneligt, der er opstået som følge af eller i forbindelse med:

  • brug af, eller manglende brug af, vores webside, eller
  • brug af eller lid til indhold, der vises på vores webside.

Hvis du besøger vores webside som forbruger, har vi intet erstatningsansvar over for dig for eventuel tabt fortjeneste, tab af forretning driftsafbrydelse eller tab af forretningsmulighed og vi er alene erstatningsansvarlige for eventuelle tab, der med rimelighed er forudsigelige.

Hvis du besøger vores webside som forretningsbruger, har vi under ingen omstændigheder erstatningsansvar over for dig for:

  • tab af fortjeneste, salg, forretning eller indtægter.
  • tab af forventede besparelser.
  • tab af forretningsmulighed, goodwill eller omdømme, eller
  • ethvert indirekte eller følgetab eller -erstatning.

Vi er ikke erstatningsansvarlige for eventuelt tab eller skade forårsaget af en virus, distribueret genial-of-service-angreb eller andet teknologisk skadeligt materiale, der kan inficere dit computerudstyr, computerprogrammer, data eller andet ejendomsretligt beskyttet materiale på grund af din brug af vores webside eller på grund af din download af eventuelt indhold på den eller på enhver webside, der er linket dertil.

Vi påtager os intet ansvar for indholdet på websider, der er linket til vores webside. Sådanne links bør ikke fortolkes som godkendelse af os af de pågældende linkede websider. Vi er ikke erstatningsansvarlige for tab eller skade, der måtte opstå som følge af din brug af dem.

Vi udelukker eller begrænser ikke på nogen måde vores erstatningsansvar over for dig, hvis det ville være ulovligt at gøre dette.

Uploading af indhold til vores webside

Når du gør brug af en funktion, der gør det muligt for dig at uploade indhold til vores webside eller at tage kontakt til andre brugere af vores webside, skal du overholde de standarder for indhold, som fremgår af vores politik for acceptabel brug.

Du garanterer for, at sådanne bidrag overholder disse standarder, og at du er erstatningsansvarlig over for os og holder os skadesløse for enhver overtrædelse af denne garanti. Det betyder, at du hæfter for ethvert tab eller skade vi påføres som følge af din overtrædelse af garantien.

Alt indhold, du uploader til vores webside, vil blive betragtet som ikke-fortroligt og ikke-beskyttet. Du bevarer alle dine rettigheder til ejerskab til dit indhold, men du skal give os begrænset ret til at bruge, lagre og kopiere indholdet og til at distribuere og offentliggøre det for tredjeparter. De rettigheder, du giver os, er beskrevet i næste afsnit (Rettigheder du giver).

Vi kan offentliggøre din identitet for tredjeparter, som gør gældende, at materiale indsendt eller uploadet af dig til vores webside, udgør en overtrædelse af deres immaterielle rettigheder eller deres ret til beskyttelse af privatlivets fred.

Vi er ikke ansvarlige, eller erstatningsansvarlige, over for eventuelle tredjeparter for indholdet eller rigtigheden af indhold, som er opslået af dig eller andre brugere af vores webside.

Vi har ret til at fjerne alle opslag, som du foretager på vores webside, hvis vi mener, at dit opslag ikke overholder de standarder for indhold, som fremgår af vores politik for acceptabel brug.

De synspunkter, som andre brugere giver udtryk for på vores webside, repræsenterer ikke vores synspunkter eller værdier.

Du er alene ansvarlig for sikring og sikkerhedskopiering af dit materiale.

Rettigheder du giver

Når du uploader eller laver opslag af materiale på vores webside, giver du os en uophørlig, verdensomspændende, ikke-eksklusiv, royalty-fri, overdragelig ret til at bruge, gengive, fremstille afledte værker af, fremvise og udføre det brugergenererede indhold i forbindelse med den tjeneste, som leveres af vores webside og i ethvert medie, herunder afviklingen af denne webside.

Tilgængelighed

Vi anerkender behovet for denne sides tilgængelighed og brugervenlighed uanset teknologi eller evne.

Selvom vi søger at overholde de accepterede retningslinjer og standarder for tilgængelighed og brugervenlighed, er det ikke altid muligt for os på alle områder på vores webside. Indhold leveret af vores tredjepartsleverandører og brugere af siden vil muligvis ikke overholde disse retningslinjer og standarder.

Vi forsøger hele tiden at forbedre tilgængeligheden og brugervenligheden af vores webside. Hvis du finder noget, som trænger til at blive forbedret, eller du har svært ved at benytte websiden, skal du kontakte os.

Generelt

Alle formelle juridisk meddelelser skal stiles til info@muskelsvindfonden.dk

Vores undladelse af at udøve eller håndhæve en ret eller bestemmelse udgør ikke et afkald på en sådan ret eller bestemmelse. Du må ikke overdrage eller overføre dine rettigheder i henhold til disse vilkår og betingelser.

Hvis det konstateres, at en del af disse vilkår og betingelser ikke kan håndhæves som følge af loven, påvirkes alle andre dele af disse vilkår og betingelser ikke og skal fortsat have retskraft.

Hvis du er forbruger, bedes det bemærket, at disse vilkår og betingelser, deres genstand og udformning reguleres af dansk ret.

Hvis du er virksomhedsbruger, reguleres disse vilkår og betingelser, deres genstand og udformning (og alle tvister eller krav uden for kontraktforhold) af danske ret.

Kontakt os

Hvis du oplever problemer med vores webside, eller du har bemærkninger hertil, er du velkommen til at kontakte os på info@muskelsvindfonden.dk eller +45 89242222

Opdateringer

Disse vilkår og betingelser blev seneste opdateret i juni 2018.

 

Politik for acceptabel brug

Af denne politik for acceptabel brug fremgår vilkårene og betingelserne mellem dig og os (Cirkus Summarum), hvorefter du kan benytte vores webside. Denne politik for acceptabel brug gælder for alle brugere af, og besøgende på, vores webside.

Når du besøger vores webside, accepterer og forpligter du dig til at overholde alle bestemmelserne i denne politik for acceptabel brug i tillæg til vores vilkår og betingelser for brug og privatlivs- og cookiepolitik.

Ikke-tilladt brug

Du må kun benytte vores webside til lovlige formål.  Du må ikke benytte vores webside:

  • på nogen som helst måde, der krænker gældende lokal, national eller international lovgivning eller forordning.
  • på nogen som helst måde, der er ulovlig eller svigagtig, eller som har eventuelle ulovlige eller svigagtige formål eller virkning.
  • på nogen som helst måde med det formål at skade eller forsøge at skade mindreårige.
  • til at sende, bevidst modtage, uploade, downloade, bruge eller genbruge noget som helst materiale, som ikke overholder vores standarder for indhold (se nedenfor).
  • til at overføre eller formå fremsendelse af uopfordrede eller uautoriserede reklamer eller reklamemateriale eller enhver anden form for tilsvarende henvendelse (spam).
  • til bevidst at transmittere data, sende eller uploade materiale, som indeholder virus, trojanske heste, orme, tidsbomber, tastaturloggere, spyware, adware eller andet ondsindede programmer eller lignende computerkode, der har til hensigt at påvirke og skade driften af hvilken som helst computer, software eller hardware.

Du erklærer dig desuden indforstået med:

  • at du ikke må gengive, gentage, kopiere eller videresælge nogen som helst dele af vores webside i strid med bestemmelserne i vores vilkår og betingelser for brug.
  • at du ikke må tilgå, uden bemyndigelse, forstyrre, ødelægge eller afbryde:
    • nogen som helst del af vores webside.
    • noget som helst udstyr eller netværk, hvorpå vores webside er gemt.
    • nogen som helst software, som benyttes til at stille vores webside til rådighed, eller
    • noget som helst udstyr, netværk eller software, som tilhører eller benyttes af tredjeparter.

Interaktive tjenester

Vi kan til enhver tid stille interaktive tjenester til rådighed på vores webside, herunder, men ikke begrænset til:

  • chatrum
  • opslagstavler
  • Konkurrencer

Når vi tilbyder interaktive tjenester, vil vi informere dig klart og tydeligt om arten af den tilbudte tjeneste, om tjenesten er modereret, og hvilken form for moderation, der er anvendt (herunder om det er manuel eller teknisk moderation).

Vi vil gøre vores bedste for at vurdere mulige risici for brugerne fra tredjeparter, når de benytter interaktive tjenester, som vi stiller til rådighed på vores webside, og vi vil i hvert enkelt tilfælde beslutte, om det er hensigtsmæssigt at benytte moderation af den pågældende tjeneste (herunder hvilken form for moderation, der kan anvendes) på baggrund af disse risici. Vi er dog ikke forpligtet til at kontrollere, overvåge eller moderere nogen som helst interaktive tjenester, som vi stiller til rådighed på vores webside, og vi frasiger os udtrykkeligt ethvert erstatningsansvar for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af en brugers anvendelse af interaktive tjenester i strid med vores standarder for indhold, uanset om tjenesten er modereret eller ej.

Når vi modererer en interaktiv tjeneste, vil vi normalt oplyse om kontaktoplysninger til en moderator i tilfælde af, at en bekymring eller et problem opstår.

Standarder for indhold

Disse standarder for indhold gælder for alt materiale, som du bidrager med til vores webside (bidrag) og til alle interaktive tjenester forbundet med siden.

Du skal overholde ånden og indholdet af de følgende standarder. Standarderne gælder for enhver del af bidrag såvel som til deres hele og er i tillæg til alle vilkår eller krav, som stilles på det tidspunkt hvor de fremsættes.

Bidrag skal:

  • være præcise (hvor de angiver fakta).
  • være oprigtige (hvor de angiver holdninger).
  • overholde gældende ret i Danmark og i ethvert andet land, fra hvilket bidrag er indsendt.

Bidrag må ikke:

  • indeholde materiale, som er injurierende over for nogen person.
  • indeholde materiale, som er uanstændigt, stødende, hadefuldt eller ærekrænkende.
  • promovere seksuelt eksplicit materiale.
  • fremme vold.
  • fremme diskrimination på baggrund af race, køn, religion, nationalitet, handicap, seksuel orientering eller alder.
  • fremme indtag af alkohol.
  • krænke ophavsrettigheder, databaserettigheder eller varemærker tilhørende andre.
  • være vildledende.
  • være i strid med nogen lovmæssig forpligtelse over for tredjemand, såsom en kontraktlig forpligtelse eller tavshedspligt.
  • fremme nogen form for ulovlig aktivitet.
  • være truende, misbruge eller krænke privatlivets fred eller forårsage irritation, gene eller unødig ængstelse.
  • være egnet til at chikanere, ryste, forurolige, irritere eller sætte nogen i forlegenhed.
  • anvendes til at udgive sig for at være en anden person eller til at forvanske en persons identitet eller tilknytning til en anden person.
  • give indtryk af, at bidraget stammer fra os, hvis det ikke er tilfældet.
  • være fortaler for, promovere eller medvirket til ulovlige handlinger, såsom (blot til eksempel) ophavsretskrænkelse eller computermisbrug.

Opsigelse og ophævelse

Vi afgør egenhændigt og efter eget skøn, om der er sket brud på denne politik for acceptabel brug gennem din brug af vores webside.  Når et brud på denne politik er konstateret, kan vi træffe de foranstaltninger, som vi finder passende.

Tilsidesættelse af denne politik for acceptabel brug anses for et væsentligt brud på de vilkår og betingelser for brug, efter hvilke du må benytte vores webside, og kan medføre, at vi træffer en eller flere af følgende foranstaltninger:

  • Omgående, midlertidig eller permanent inddragelse af dine rettigheder til at benytte vores webside.
  • Omgående, midlertidig eller permanent fjernelse af alle opslag eller materiale, som du har uploadet til vores webside.
  • Udstedelse af en advarsel til dig.
  • Retslige skridt mod dig med henblik på dækning af alle omkostninger på grundlag af skadesløsholdelse (herunder, men ikke begrænset til, rimelige administrations- og sagsomkostninger) som følge af tilsidesættelsen.
  • Yderligere retslige skridt mod dig.
  • Videregivelse af sådanne oplysninger til politimyndigheder m.v., som vi med rimelighed finder nødvendigt.

Vi frasiger os ansvar for skridt, der måtte være taget, som følge af brud på denne politik for acceptabel brug.  De skridt, som er beskrevet i disse vilkår, er ikke udtømmende, og vi forbeholder os at tage andre skridt, som vi med rimelighed finder hensigtsmæssige.

Ændringer af politik for acceptabel brug

Vi kan til enhver tid ændre denne politik for acceptabel brug ved tilføjelser til denne side. Vi forventer, at du jævnligt besøger siden for at få opdateret de aktuelle vilkår, som er bindende for dig. Nogle af de bestemmelser, der er beskrevet i denne politik for acceptabel brug, kan desuden erstattes af bestemmelser eller meddelelser, der er publiceret andre steder på vores webside.

Opdateret juni 2018.

Regler for sociale medier

Vi har oprettet profiler på diverse sociale medier, så du kan holde dig ajour med, hvad der sker hos Cirkus Summarum, herunder at stille spørgsmål, komme med forslag, lægge billeder op og skrive din mening om Cirkus Summarum-relaterede emner. Vi modtager gerne feedback og kommentarer fra gæster og andre brugere på sociale medier, men vi ændrer ikke kommentarer, meddelelser eller uploads, som disse personer lægger ud på vores profil. Rapportér venligst eventuelt krænkende, stødende eller ulovligt indhold til os på info@muskelsvindfonden.dk

Vi sikrer, at vores markedsføringsmateriale er socialt ansvarligt og overholder love og regelsæt inden for branchen. Alt materiale på vores sociale medier, herunder materiale indsendt af brugere på siden, skal overholde disse krav. Vi forbeholder os retten til at fjerne indhold, der ikke overholder disse krav.

Opslag, kommentarer, billeder, videoer og andet materiale, som indsendes af fans på vores profiler på diverse sociale medier, repræsenterer ikke nødvendigvis vores holdninger og varemærkeværdier.

Vi søger at gøre den eller de profiler på sociale medier, som vi administrerer, til en positiv oplevelse for alle fans, så vi skal bede jer – brugerne – om at respektere følgende regler. Bemærk venligst at indhold, som ikke falder ind under disse regler, vil blive (eller kan være blevet) fjernet af vores redaktører:

  • Sprog: Vis hensyn til andre og undlad at bruge bandeord, seksuelt materiale og upassende sprogbrug generelt.
  • Respekt: Respekt er vigtigt, og vi tillader ikke kommentarer eller opslag, der på nogen måde chikanerer, truer eller bagtaler andre.
  • Billeder/videoer: Vi tillader ikke usømmeligt, sjofelt, krænkende eller injurierende materiale. Desuden tillader vi ikke materiale, der viser alkohol.
  • Spam: Kun Cirkus Summarum-relaterede emner, tak. Vi er ikke interesseret i opslag eller materiale, der promoverer andre varemærker eller arrangementer.
  • Tredjepartsannoncer: De enkelte sociale medier kan vise annoncer og reklamer ved siden af Cirkus Summarums særskilte profil. Vi har ikke kontrol over indhold eller billeder i disse, og vi bidrager ikke til og har ikke tilknytning til dem.
  • Links til tredjeparts websider: Hvis vi gennem vores profil på sociale medier deler links til tredjepartssider og ressourcer, er disse links kun beregnet til information. Vi har ikke kontrol over indholdet på disse sider, og vi påtager os ikke noget ansvar for dem eller for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af, at du bruger dette.

Udover ovenstående skal vi gøre dig opmærksom på de regler, der gælder for de enkelte sociale medier, som du kan læse her:

Vi respekterer privatlivets fred: Vores meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred gælder for de personoplysninger, du deler med os via denne side i tillæg til det enkelte sociale medies egne regler.

Kontakt os på:

info@muskelsvindfonden.dk og tlf. 89482222

Reglerne er opdaterede i juni 2018.