Spørgsmål og svar Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på de vigtigste spørgsmål og begynde at planlægge jeres tur i Cirkus Summarum.

Hvornår afholdes Cirkus Summarum i 2018?

 

 

Hvornår begynder billetsalget?

Billetsalget starter den:

  • 20. marts kl. 09.00 (København)
  • 22. marts kl. 09.00 (Aarhus)

Billetterne kan købes på www.cirkussummarum.billetten.dk

Billetter till forpremieren sættes til tirsdag den 22. maj kl. 10, og der vil være et begrænset antal billetter.

Hvad koster en billet?

Vores billetpriser varierer fra 165 kr. til 375 kr. afhængigt af, hvilken plads du køber.

 

Hvor kan vi sidde?

Her kan du se salsplanen for 2018.


Du kan læse mere om vores salsplan her.

 

Hvornår kan vi komme og gå?

Cirkuspladsen åbner hver dag to timer, inden forestillingen starter, og lukker igen i anden akt af dagens sidste forestilling. Dvs. cirkuspladsen er åben:

Kl. 09.00 når der er forestilling kl. 11.00

Kl. 10.30 når der er forestilling kl. 12.30

Kl. 13.30 når der er forestilling kl. 15.30

Kl. 15.00 når der er forestilling kl. 17.00

Cirkuspladsen har også åben 2 timer før forpremiererne.

Hvad kan vi lave på cirkuspladsen?

Når I køber billet til Cirkus Summarum, får I gratis adgang til Danmarks sjoveste cirkusplads.

Her er der karrusel, hoppeborge, danse- og udklædningsfaciliteter, rullingeværksted, forhindringsbane, vandsjov, gynger, senge til at hoppe i, lysekroner man må svinge sig i og en masse andre sjove og finurlige overraskelser, som vi glæder os til at præsentere jer for.

I Cirkus Summarum synes vi, det er sjovt, når alle er med. Derfor har vi sørget for, at størstedelen af legeaktiviteterne er tilgængelige for alle børn – uanset om de har et handicap eller ej.

I kan købe mad og drikke på pladsen, som I kan nyde i vores siddeområder eller på et medbragt tæppe.

Hvor længe varer forestillingen?

Forestillingen varer ca. to timer inkl. 20 minutters pause.

Hvad må vi medbringe på cirkuspladsen?

I må gerne medbringe egen mad og drikke, tæpper, og hvad I ellers har brug for, dog må I ikke medbringe parasoller, campingstole eller dyr. Vi har opstillet borde og bænke på pladsen. Det er desuden en god idé at medbringe badetøj, hvis I har lyst til at prøve sprinkleraktiviteten på pladsen.

Hvad kan vi købe?

På cirkuspladsen har vi et bredt udvalg af mad, drikkevarer, popcorn, is og slik.

 

Hvad hvis jeg køber en billet fra en anden gæst?

Vi vil så gerne have dig og din familie med til Cirkus Summarum, men vi kan kun kontrollere salget af billetter, når det foregår gennem vores egen billetportal. Der er ved videresalg en risiko for, at de billetter I køber, er solgt til flere. Derfor påtager vi os ikke ansvaret for gyldigheden af billetten. Det betyder, at vi ikke tager ansvar for videresalg af billetter – heller ikke det der foregår på vores egen Facebookside.

Man må man gerne bruge Facebooksiden til at komme i kontakt med og sælge billetter videre til andre cirkusfans, hvis man bliver forhindret i at deltage. Men det er vigtigt at huske, at det er ulovligt at sælge billetter videre til en højere pris, end man selv har givet for dem. Alle opslag, der ikke følger denne regel, vil blive slettet fra vores side.

Skal de allermindste også have billet?

I Cirkus Summarum skal ALLE have en billet. Både voksne, børn og babyer – uanset alder.

Vi anbefaler forestillingen til børn over 2 år, da forestillingen indeholder lys, lyde og andre indtryk, som kan virke meget voldsomme for de allermindste. Desuden er forholdene generelt ikke egnet til børn under 2 år.

Hvad gør vi, hvis vi gerne vil have de allermindste med?

Da Cirkus Summarum er en familieoplevelse, ønsker vi selvfølgelig, at der skal være plads til at gøre det til en familieoplevelse, hvor man godt kan tage sin baby med.

Vi ser mange familier, der får en bedsteforælder eller barnepige til at hygge sig med familiens allermindste på cirkuspladsen, så både mor og far kan se forestillingen sammen med deres børn over 2 år.

På cirkuspladsen er der ret fredeligt, mens forestillingen spiller. Desuden har vi et pusleområde, hvor I kan amme, varme flaske og pusle.

Børn under to år, der kun er med på cirkuspladsen, kommer gratis ind. Hvis I vil have dem med ind til forestillingen, skal de også have billet.

Hvis I som voksen gerne vil have adgang til Cirkuspladsen, men ikke skal se forestillingen, koster det 25 kr. Billetten kan købes på dagen i indgangen op til to timer før forestillingen. Dette giver adgang til alle aktiviteter, barnevognsparkering og selvfølgelig også pusleområdet, men ikke til forestillingen eller det store cirkustelt.

Må vi sidde med vores barn på skødet?

Nej. I må kun sidde én person på hver stol i Cirkus Summarum. Det sker af sikkerhedsmæssige grunde og for at give alle – også dem, der sidder bagved jer – en god cirkusoplevelse.

Denne regel gælder også, hvis I har købt sæder forskellige steder i teltet. Der kan I ikke vælge at sætte jer flere på samme sæde.

Kan vi købe en billet, som kun gælder til cirkuspladsen?

Ja! I kan sagtens komme til Cirkus Summarum og deltage i alle de sjove aktiviteter på vores forplads uden at købe billet til selve forestillingen.

Det koster kun 25 kr. Billetten kan købes på dagen i indgangen op til to timer før forestillingen. Børn under to år kommer gratis ind, hvis I kun skal besøge cirkuspladsen.

Dette giver adgang til alle aktiviteter, barnevognsparkering og selvfølgelig også pusleområdet, men ikke til forestillingen eller det store cirkustelt.

Hvordan skal vi forholde os, hvis en af os har et handicap?

Billetsalget for kørestolsbrugere starter samme tid som det almindelige billetsalg. Billetter til kørestolsbrugere kan bestilles ved at ringe til Billetten på 70 20 20 96.

Hvis en ledsager har et gyldigt ledsagerkort, kan han/hun naturligvis også komme gratis med i Cirkus Summarum. Ledsagerbilletter kan bestilles via Billetten på tlf. 70 20 20 96. I kan også købe billetten online, hvorefter Billetten vil refundere billetprisen (dog ikke billetgebyret på 15 kr.)

Hvis I på anden måde er udfordret grundet et handicap, vil vi naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe jer til den bedst mulige oplevelse i Cirkus Summarum. I så fald kan I også ringe til Billetten på 70 20 20 96.

Hvilke betalingsmidler kan vi bruge?

Cirkus Summarum er kontantfri, hvorfor vi kun tager i mod betalingskort.

I alle vores boder kan du benytte følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Electron
  • American Express
  • CUP
  • Eurocard
  • JCB International

 

Boderne på pladsen tager IKKE imod Mobile Pay

Jeg har ikke noget betalingskort – hvad gør jeg?

Hvis du kun har kontanter med til Cirkus Summarum, har vi selvfølgelig også en løsning til det. I vores servicebod står vores søde frivillige klar til at sætte dine kontanter ind på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen.

Læs mere om dine betalingsmuligheder og værdikortet her.

Hvordan finder vi vej til cirkuspladsen?

Find vej til Cirkus Summarum. Klik på kortet og gå direkte til krak kort med ruteplanlægning.

rettet kbh1rettet århus1

Hvor kan vi parkere?

Vi har ikke nogen parkeringspladser tilknyttet cirkuspladserne hverken i København eller Aarhus. Derfor er det jeres eget ansvar at parkere og orientere jer om skiltningen i området.

Tager I bilen, er der mulighed for at finde parkering på følgende veje:

København: langs Amager Strandvej

Aarhus: langs Marselisborg Havnevej samt langs Kongevejen

Hvilken offentlig transport kan vi benytte?

Vi anbefaler altid, at I tager offentlig transport, hvis I har mulighed for det. Her er de ruter, I kan vælge:

København: Metro mod Kastrup lufthavn – stå af ved femøren, herfra kan man se cirkusteltet (ca. 100 meters gang)

Aarhus: Bus 5A, 17, 31, 100, 103, 302 kører direkte til døren – stå af ved stoppet: Dalgas Avenue v. Tangkrogen (ca. 100 meters gang)

Hvordan håndterer Cirkus Summarum sikkerheden?

På cirkuspladsen er oprettet en førstehjælpsstation, som Muskelsvindfondens sikkerhedsorganisation, Event Safety, bemander.

Hvert år besøger ca. 100.000 glade børn, forældre og bedsteforældre Cirkus Summarum. At kunne give alle en god og tryg cirkusoplevelse er naturligvis af afgørende betydning for Muskelsvindfonden.

Event Safety har siden 2003 sikret et højt niveau for sikkerhed og tryghed både for de mange frivillige medarbejdere og for de mange tusinde gæster, der hvert år besøger Muskelsvindfondens arrangementer.

Publikum kan til enhver tid få hjælp ved at henvende sig til en medarbejder på pladsen eller i teltet, som kan rekvirere assistance fra Event Safety.

Sikkerhedsplanerne for Cirkus Summarum er udarbejdet i tæt samarbejde med nationale og lokale myndigheder.

Læs mere om Event Safety her: http://muskelsvindfonden.dk/indsamlingsaktivitet/event-safety/

Hvordan påvirker vind og vejr vores cirkustur?

Den danske sommer er ikke altid til at regne med, og derfor gælder det om at tage sine forholdsregler, inden turen går til Cirkus Summarum.

Hvis solen skinner, er det på med solcremen – der er nemlig ikke meget skygge på cirkuspladsen. Desuden kan der blive meget varmt i cirkusteltet, så det er vigtigt at huske vand.

Hvis det regner, er det stadig sjovt at lege på cirkuspladsen, hvis man har regntøj og gummistøvler på. Dog kan nogle bestemte aktiviteter (fx hoppeborgen) være lukket af sikkerhedsmæssige årsager. I må gerne have paraplyer med på pladsen, så længe I ikke slår dem op inde i cirkusteltet 😉

Hvis det blæser kraftigt, kan nogle af de vindfølsomme aktiviteter (fx hoppeborgen) også være lukket af hensyn til sikkerheden.

Hvad betyder "begrænset udsyn" når vi køber billet?

Begrænset udsyn betyder at der kan være en stolpe i noget af synsvinklen, eller blot at man sidder så tæt på sceneindgangen, at man ser nogle af cirkusnumrene bagfra. Dog har vi aldrig hørt nogen klage over de intet kunne se. Manegen er meget stor og derfor kan man altid se noget, uanset hvor i teltet man sidder.

Kan vi få en gratis ledsagerbillet?

Ja, det kan man. Såfremt man har et gyldigt ledsagerkort (vil blive tjekket i indgangen på dagen), har man lov til at få en gratis ledsagerbillet.

Alle ledsagerbilletter skal enten bestilles gennem Billetten på tlf. 70202096. Eller ved at købe billetten online, hvorefter Billetten vil refundere billetprisen (dog ikke billetgebyret på 15 kr.)

Må vi vise vores billetter på telefonen?

Ja, det må I. Hvis blot stregkoden er synlig, så er alt godt.