Billetsalg til forpremiere 2019

I år har vi tre forpremierer til Cirkus Summarum:

  • Mandag den 24. juni kl. 17.00 i København
  • Tirsdag den 25. juni kl. 17.00 i København
  • Lørdag den 20. juli kl. 11.00 i Aarhus

Billetterne til forpremiererne bliver sat til salg fredag den 5. april kl. 10.00 på www.cirkussummarum.dk. Billetterne kan kun købes online. Priserne til forpremiererne varierer fra 100-285 kr. pr. billet fordelt således:

Prisgruppe A: 285 kr., B: 260 kr., C: 235 kr., D: 190 kr., E: 150 kr., F: 100 kr.

Forpremiererne er de første forestillinger, hvor artisterne optræder for et publikum. Billetpriserne er billigere end til de ordinære forestillinger, da der kan opstå tekniske fejl eller afbrydelser i forestillingen. Derudover kan vi ikke garantere, at alle aktiviteter på forpladsen er klar til brug eller, at alle vores salgsprodukter er til rådighed.

Cirkus Summarum er en unik cirkusforestilling for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Artisterne i Cirkus Summarum er dem, I kender fra DR Ramasjang, og I kan glæde dig til at opleve dem live og på en helt ny fortryllende måde i Cirkus Summarum.

I Cirkus Summarum har vi en stor legeplads med karruseller, hoppeborge, senge du må hoppe i og mange andre sjove aktiviteter. Vi håber, at I har lyst til at komme og lege to timer inden forestillingen begynder.

Vi gør opmærksom på, at i Cirkus Summarum skal ALLE have en billet. Både børn, voksne og babyer – uanset alder. Derudover er der kun udvalgte produkter, der kan købes i forbindelse med forpremiererne. Det drejer sig om Rygsæk (kun almindelig model), Motor Mille Briller og børne- og voksenmenuer.

Vi glæder os til at se jer i Cirkus Summarum til sommer!

Du kan læse om vores billetsalg her.