Sådan fungerer billetsalget

Når billetterne til Cirkus Summarum sættes til salg på www.cirkussummarum.dk, er der tryk på. Mange sidder klar ved tasterne, og det er vi SÅ glade for. Derfor har vi også gjort vores bedste for at opsætte et fair kø-system. Vi bruger Queue-it.com til vores kø-styring.

Holding area

En time før salgsstart bliver alle, der besøger www.cirkussummarum.dk, sat i et såkaldt ”Holding area”. Det svarer til et venteområde for alle, der besøger websitet før kl. 09.00*. Præcis kl. 09.00* kører systemet et lotteri og tildeler alle i holding area et tilfældigt nummer, og sætter dem i kø til billetkøb. Det betyder, at du først behøver at gå ind på www.cirkussummarum.dk lige inden kl. 09.00* for at få en plads i holding area. Går du ind efter kl. 09.00*, får du tildelt det næste ledige nummer i køen. Vi gør opmærksom på, at der rigtig mange gæster, der venter i Holding area, derfor kan du godt opleve at sidde i kø i lang tid, selvom du er logget ind inden kl. 09.00*.

OBS! I de første minutter vi har åbent for salget, er der så massivt pres på vores kø-system, at den kan give besked om, at der går op til 10 timer før, du kommer igennem, dette falder dog hurtigt til maksimalt en times tid. Hold derfor øje med skærmen, så du er klar, når du kommer igennem.

*Billetsalget til forpremiererne 2019 starter kl. 10.00.

Åben ét hjemmesidevindue på ét device

Du kommer ikke hurtigere igennem køen ved at have flere hjemmesidevinduer åbne på én gang. Faktisk kan dette give anledning til tekniske problemer. Derfor anbefaler vi, at du kun åbner ét hjemmesidevindue på ét device.

Vi har lavet vores kø-system sådan her, fordi:

  • Det forhindrer en ”kamp om at komme i køen først”
  • Det sikrer, at dem, der er kommet igennem til siden og er i gang med at købe, kan afslutte deres køb hurtigt og effektivt
  • Alle kommer til i korrekt rækkefølge, uafhængigt af hvor hurtig deres internetforbindelse eller computer er

Vi henter ikke din betaling med det samme

Når du vælger at gennemføre dit køb af billetter og evt. produkter, vil vi i år kun reservere beløbet på din konto (jf. det kreditkort du vælger at anvende). Det vil sige at vi først om natter lader NETS A/S trække beløbet på din bankkonto. Dermed skal vi kun kalde de eksterne betalingsservere én gang og ikke flere gange. Det gøre bestillingsgangen enklere og giver et hurtigere køb med lavere sandsynlighed for fejl.

Hvordan køber jeg billet?

Du køber billet til Cirkus Summarum online her.

Slut med enkeltsæder i teltet

Igen i år har vi installeret en pladsvælger-funktion, der sikrer, at der ikke efterlades enkeltpladser i teltet under billetkøb. Det kan du læse mere om her.

Sikkerhedsprocedure i forbindelse med nethandel

I 2017 blev der tilføjet en sikkerhedsprocedure for nethandler, hvilket gør, at Nets sender en engangskode til dig på sms ved køb over kr. 450,-. Derfor er det vigtigt, at du har din mobil på dig, når du køber dine billetter.

Hvis dit betalingskort og mobilnummer ikke er kodet sammen, vil du blive bedt om at godkende med NEM-ID. Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dit kort med det samme, således du hurtigt og nemt kan komme igennem dit billetkøb. Du kan tilmelde dit kort her. Du kan læse mere om 3D Secure her.

Sikkerhedsløsningen gælder for alle kort.