Leg med i Cirkusskolen 2017

Skal jeres institution være med til at lege cirkus med os i uge 20? Her kan I se, hvordan I leger både Stærk mandag, Akrobatirsdag, Onsdyr, Trylletorsdag og Forestillingsfredag med Motor Mille

Velkommen i Cirkusskolen 2017! Det er første dag i Cirkusskolen, og i dag leger vi Stærk mandag. Her kan du finde idéer til, hvordan man kan lege stærk på mange forskellige måder.

Nu er det blevet Akrobatirsdag! I dag skal vi lave en masse sjove og lidt svære akrobatnummer - men hvis bare vi hjælpes ad, kan vi lave nogle rigtig flotte cirkusnumre.

I dag skal vi lege Onsdyr. Nu skal vi passe, pleje og træne alle cirkusdyrene, så de bliver helt klar til cirkus. Og i Cirkusskolen må man være lige det dyr, man vil!

Abracadabra! Det er Trylletorsdag, og nu kan I blive tryllet om til lige det, I vil. Eller I kan trylle alt muligt væk i cirkuskassen og HOKUS POKUS frem igen!

TADAA! Nu er det sidste dag i Cirkusskolen - Forestillingsfredag! Det er tid til at vise alle de sjove, seje, skøre og svære cirkusnumre, I har lært i løbet af ugen. Rigtig god fornøjelse!