Leg med i Cirkusskolen 2018

Skal jeres institution være med i Cirkus Summarums Cirkusskole? Hvad enten I er tilmeldt Cirkusskolen eller ej, kan I her finde alt, hvad I skal bruge til en hel uge fyldt med masser af cirkussjov!

Hvad er Cirkusskolen?

Med Cirkusskolen ønsker vi at skabe inspiration til sjove og bevægelige cirkuslege med fokus på inklusion. Inklusion handler for os om at skabe rum og mulighed for det enkelte barns aktive deltagelse i fællesskaber. Der skal være plads til alle, trods forskellighed, og alle har lige ret til deltagelse. Vi tror altså på, at alle har lige ret til at være betydningsfulde og værdsatte i fællesskaber. Målgruppen for Cirkusskolen er 0-7 år.

900 institutioner skal i år lege cirkus med os i uge 22 – men er I ikke en af dem, kan I stadig nå at være med. Alle elementer fra cirkuskassen er nemlig frit tilgængelige her på siden, hvor I finder nærmest ALT til Cirkusskolen. Print blot nedenstående dokumenter og få fat i tingene fra pakkelisten. Så kan I lege så meget cirkus, I vil – lige når I vil.  Har I spørgsmål til Cirkusskolen, kan I sende en mail til beot@muskelsvindfonden.dk

 

Print følgende ting, og bliv helt klar til Cirkusskolen:

følgebrevet finder I information om Cirkusskolen, konkurrencen og finaleshowet.

pakkelisten kan I se alle de materialer, som cirkuskassen indeholder.

I legehæftet finder I alle legene, en daglige historie og samtaleemner til Cirkusskolen.

 

Lydfiler

Instrumentlydfiler:

Cirkuslydfiler:

Her kan I høre Cirkus Summarum-sangen

 

DIY-guide

 

Legekassen på Cirkus Summarums hjemmeside

Hver dag i Cirkusskolen (uge 22) finder I en video med Kristian, hvor han viser, hvordan nogle af legene kan leges.

Cirkusskole konkurrence

I forbindelse med Cirkusskolen, er der en konkurrence, hvor I kan vinde seje Cirkus Summarum T-shirts og Cirkus Summarum rygsække til hele institutionen. For at være med i konkurrencen skal I senest den 1. juni indsende billeder eller videoer, der viser, hvordan I leger Cirkus – og at det er sjovt når alle er med.

Jeres billeder eller videoer skal sendes til beot@muskelsvindfonden.dk (en video optaget på en mobiltelefon, er mere end fint).

Vi glæder os til at se, hvordan I leger Cirkus!

Finaleshow

Igen i år afslutter vi Cirkusskolen med to finaleshows, som finder sted i Bruuns Galleri i Aarhus søndag d. 3. juni kl. 10.00 og i Fields søndag d. 3. juni kl. 14.00. Tag forældre, bedsteforældre eller dine bedste venner i hånden, og kom forbi, og oplev det sejeste Cirkusskole-show med KRISTIAN.

Alle er naturligvis velkomne – uanset om man har været med i Cirkusskolen eller ej!