Årets Cirkus Summarum forestilling

En musikalsk cirkusforestilling om at drømme, række ud og bede om hjælp

I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus – bare anderledes. I årets forestilling møder vi vores alle sammens Ramasjang-helte i et helt specielt drømmetog, hvor de hver aften lægger sig til at sove. Men Rosa får onde drømme og misunder sine bedste venner for at drømme bedre end hende. Hun laver derfor ravage i de andres drømme, men ender i sidste ende med at lære at række hånden ud og bede om hjælp.

Et hold af sprudlende helte fra Ramasjang

Til Cirkus Summarum kan publikum glæde sig til et glædeligt gensyn med alle heltene fra Ramasjang. Manden bag Onkel Reje med de røde seler og det store skæg hedder Mads Geertsen og har, udover sit eget program på DR Ramasjang, medvirket i film som Sikke et Cirkus og Gooseboy. Onkel Rejes gode ven Hr. Skæg, der også kendes som Mikkel Lomborg, er med sin dragende og finurlige karakter kendt fra DR Ramasjang samt filmene Skæg med Cirkus og Mysterium. 

 

Den tredje Ramasjang-ven, publikum møder, er entertainer Mille Gori i rollen som den sjove og skøre ballademager Motor Mille. Motor Mille har sit eget program på DR Ramasjang og har medvirket i en lang række børneprogrammer, mens hun har en fortid som professionel danser og bl.a. har været aktuelt som dansekaptajn i talentprogrammet Danmarks Vildeste Danser på TV 2Desuden kan publikum se frem til at blive helt rundtossede med Oda Omvendt, som til daglig går under navnet Coco Hjarmedal. Coco Hjarmedal har, udover sin medvirken i diverse Ramasjang-programmer som Oda Omvendt, senest slået sine folder i en bred palette af Far til fire-filmene.  

 

Der er dog ingen Cirkus Summarum uden Kristian Gintberg, der er bedre kendt som Kristian fra Ramasjang Mysteriet. Kristian Gintberg har desuden medvirket i børnesucceserne Lille Nørd og Sikke et Cirkus: Det mystiske mysterium. Til sidst vil publikum få æren af at opleve selveste Rosa Marie Gjerluff Nyholm i manegen. Rosa har med sine mange år på Ramasjang delt et hav af gyldne øjeblikke med landets børn, samtidig med at hun har delt glæden ved at give og have samvær på tværs af generationer i Rosa fra Rouladegade.