Cirkus Summarum er aflyst i 2020

Vi er utrolig kede af at måtte meddele, at vi aflyser Cirkus Summarum i 2020. Vi har, som mange også har foreslået, overvejet og arbejdet på at flytte forestillingerne eller nedskalere, men vi må nu desværre indse, at det logistisk og sikkerhedsmæssigt ikke kan lade sig gøre. Vi havde glædet os helt vildt til endnu en sommer fyldt med glade børn, de fantastiske karakterer fra Ramasjang, god musik og cirkusmagi men tager selvfølgelig regeringens forbud mod større forsamlinger hen over sommeren meget alvorligt. Cirkus Summarum skal opleves til duften af popcornlyden af sangstorslåede cirkusartisterier og ikke mindst – sammen i Cirkusteltet. Derfor må vi desværre aflyse sommerens forestillinger. 

Har du købt billet til Cirkus Summarum 2020 vil du modtage en mail, hvor du bliver bedt om at vælge, hvad der skal ske med dine billetter. Du får følgende 3 muligheder: 

1) Få overført dine billetter til samme forestilling og samme pladser i 2021
2) Få refunderet dine billetter
3) Donere billetprisen til Muskelsvindfonden 

Der vil gå noget tid, før du modtager mailen, men vi lover dig, at du får den, så snart vi har styr på det tekniske. Tak for tålmodigheden i denne forbindelse. 

Til dig der også har købt merchandise, vil du have mulighed for at overføre det til 2021 på lige vilkår med dine billetter, få pengene tilbage eller donere pengene til Muskelsvindfonden. 

Selvom vi lige nu arbejder hårdt på at få de tekniske ender til at nå sammen og samtidig er meget kede af aflysningen, så er en ting helt sikkert: 

Vi glæder os mere end ord rækker til at se jer i Cirkus Summarum 2021!  

 

Se turnéplanen for Cirkus Summarum 2021 her.