Cirkusaktiviteter for den eventyrlystne cirkusgæst

Hører dit barn til de eventyrlystne cirkusgæster, får du her en samlet liste af cirkusaktiviteter på forpladsen, som I helt sikkert skal besøge før forestillingen.

Skattejagten

Klar, parat, start! Hvis I elsker skattejagt, mystik og cirkussjov, så er vores spændende Skattejagt perfekt for jer at prøve kræfter med. Med den kommer i hele forpladsen rundt, og løser I koden, får I et fint diplom, som I kan hænge op derhjemme.

Den hemmelige byttekiosk

Efter skattejagten er I allerede i træning, og kan give jer i kast med at finde Den hemmelige byttekiosk. Her kan alle cirkusgæster bytte et stykke aflagt legetøj med andres brugte legetøj. Så husk at medbringe legetøj, som kan bruge et nyt hjem.  

Sprinkleraktivitet

Besøger i os på en varm sommerdag, skal I huske at pakke badetøjet og gå et smut forbi vores Sprinkleraktivitet. Her kan den eventyrlystne cirkus-gæst blive kølet ned og pjaske rundt med alle de andre glade cirkusgæster.  

Karusellen

Efter en tur under sprinklerne kan et besøg i karrusellen hurtigt tørre de sidste vanddråber væk. I kan selv vælge om det snurrende eventyr skal foregå i en brandbil eller på scooter.

Alle aktiviteter er tilgængelige under hele cirkuspladsens åbningstid og kan besøges i lige den rækkefølge, der passer jer. 

Alle aktiviteterne kan opleves for børn med og uden handicap. Vi glæder os til at se jer og jeres eventyrlystne cirkusgæst! 

Cirkusforpladsen

Det er gratis at lege på cirkuspladsen, hvis man har en billet til forestillingen. Hvis du har venner, bedsteforældre eller andre, der gerne vil med for at lege på pladsen, men ikke har billet til forestillingen, er de selvfølgelig meget velkomne. Vi elsker, når vi er mange, der leger sammen. Derfor kan alle købe en billet til cirkuspladsen til 25 kr. på dagen. Børn under to år kommer gratis ind på cirkuspladsen, som lukker ned umiddelbart efter, at forestillingen er slut.