Cirkusaktiviteter for den kreative cirkusgæst

Hører dit barn til de kreative cirkusgæster, har vi samlet en liste af cirkusaktiviteter på forpladsen, som I helt sikkert skal besøge før forestillingen.

Rullingeteltet

Rullingeteltet kan I lave jeres helt egen Cirkus-rulling. Det eneste I skal medbringe, er jeres egen toiletrulle – så har vi flere materialer, der giver børnene mulighed for at udfordre og udfolde sine kreative sider. Når Cirkus-rullingen er færdig, kan I lege med den i vores cirkus-dukketeater. 

Diskoteltet

Når I har pyntet jeres egen Rulling, kan I fortsætte videre til Diskoteltet, som er fyldt med dans, musik og ikke mindst udklædning. Her kan den kreative cirkusgæst klæde sig ud som sin yndlingsartist eller give sig i kast med diskodans. 

Giffelbålet 

Indimellem aktiviteterne, når I får brug for at slappe af og hygge jer, kan I gå forbi Giffelbålet og grille jeres egen giffel. 

Skattejagt

Efter at have fået fornyet energi, kan I tage på Skattejagt rundt på pladsen. På skattejagten tager I en post ad gangen og oplever hele forpladsen i jeres eget tempo.

Fotorammen

Herefter kan den kreative cirkusgæst tage hele familien i hånden og gå forbi den store fotoramme, hvor I kan forevige jeres cirkusoplevelse med det sødeste eller mest fjollede billede, I kan finde på.  

Tegneaktiviteten

En anden måde at forevige jeres cirkusbesøg på, er ved at gå forbi tegneaktivitetenmed staffelier, hvor I kan tegne en tegning til Cirkus Summarum. Tegningen kan være af jeres familie, det sjoveste I har prøvet, jeres favorit artist eller noget helt andet.  

Alle aktiviteter er tilgængelige under hele cirkuspladsens åbningstid og kan besøges i lige den rækkefølge, der passer jer.  

Alle aktiviteterne er for børn med og uden handicap. Vi glæder os til at se jer og jeres kreative cirkusgæst! 

Cirkusforpladsen

Det er gratis at lege på cirkuspladsen, hvis man har en billet til forestillingen. Hvis du har venner, bedsteforældre eller andre, der gerne vil med for at lege på pladsen, men ikke har billet til forestillingen, er de selvfølgelig meget velkomne. Vi elsker, når vi er mange, der leger sammen. Derfor kan alle købe en billet til cirkuspladsen til 25 kr. på dagen. Børn under to år kommer gratis ind på cirkuspladsen, som lukker ned umiddelbart efter, at forestillingen er slut.