Cirkusaktiviteter for den voksne cirkusgæst

Cirkusaktiviteterne på forpladsen er for alle - både voksne og børn med og uden handicap. Som voksen cirkusgæst er der derfor mange sjove aktiviteter, man kan lave sammen med de små cirkusgæster.

Diskoteltet

Hvis I er til musik, dans og udklædning skal I gå i Diskoteltet. Her kan I, sammen med de børnene, klæde jer ud, finde jeres indre ramasjangstjerne frem og fyre den af på scenen. 

Skattejagten

Synes I, at skattejagt og mystik er sjovt, så prøv Skattejagten rundt på pladsen. Den er for alle eventyrlystne drenge, piger og forældre.

Den Hemmelige Byttekiosk

Når I er i træning efter skattejagten, kan I lade jagten gå ind på Den Hemmelige Byttekiosk, hvor de små cirkusgæster kan bytte et stykke aflagt legetøj til et nyt. Så husk at medbringe et stykke legetøj, som kan bruge et nyt hjem.

Rullingeteltet og Giffelbålet

Trænger I til at sidde ned og hygge jer, kan I besøge det kreative Rullingetelt, hvor de små cirkusgæster, kan lave deres egen Rulling. Det eneste I skal medbringe, er en tom toiletrulle, så stiller vi de andre materialer til rådighed. I kan også samle jer om Giffelbålet, hvor den står på hygge og hjemmegrillede Gifler 

Madmanegen

Er den grillede Giffel ikke helt nok til at stille sulten, så kan I gå til Madmanegen, hvor der er noget for enhver smag. Nyd et måltid mad inden I lader legen fortsætte.  

Merrilds Kaffebod

Som voksen cirkusgæst kan det i løbet af en lang cirkusdag blive nødvendigt at tanke op på energi. Når det sker, kan I gå forbi Merrilds kaffebod, nyde en kop kaffe og blive klar til endnu mere leg.  

Fotorammen og Merchandiseboden

Vil I forevige jeres cirkusoplevelse, så gå forbi den store Fotoramme og tag et billede med hele familien eller besøg Merchandiseteltet og tag et lille stykke cirkus med hjem. I merchandiseteltet finder I alt fra seje Motor Mille briller og flotte t-shirts til vores Cirkus Summarum-rygsæk og madkasser, som året rundt gør børnehave- eller skoledagen lidt sjovere.  

Alle aktiviteter er tilgængelige under hele cirkuspladsens åbningstid og kan besøges i lige den rækkefølge, der passer jer. 

Vi glæder os til at se jer og jeres små cirkusgæster!

Cirkusforpladsen

Det er gratis at lege på cirkuspladsen, hvis man har en billet til forestillingen. Hvis du har venner, bedsteforældre eller andre, der gerne vil med for at lege på pladsen, men ikke har billet til forestillingen, er de selvfølgelig meget velkomne. Vi elsker, når vi er mange, der leger sammen. Derfor kan alle købe en billet til cirkuspladsen til 25 kr. på dagen. Børn under to år kommer gratis ind på cirkuspladsen, som lukker ned umiddelbart efter, at forestillingen er slut.