Cirkusaktiviteter for den yngste cirkusgæst

Hører dit barn til de yngste cirkusgæster, har vi herunder samlet en liste af cirkusaktiviteter på forpladsen, som I kan besøge før eller under forestillingen.

For den yngste cirkusgæster kan det være overvældende at prøve forpladsaktiviteterne sammen med alle de andre børn, men når cirkusforestillingen går i gang, falder der ro over cirkuspladsen, og så kan de mindste boltre sig med jævnaldrende. Det kan derfor være en god ide at have bedstemor eller barnepigen med, som kan lege med lillebror eller lillesøster, mens mor, far, søster og bror sidder i teltet og nyder forestillingen.  

Hoppeborgen

Hoppeborgen er energiniveauet højt – særligt når de større børn hopper rundt og leger. Derfor kan det være god idé for de yngste cirkusgæster at besøge hoppeborgen under forestillingen.  

Hoppesengen

Må det gerne foregå lidt mere stille og roligt, er hoppesengen et besøg værd. Her kan I sidde ned og lege og måske give jer i kast med en lille pudekamp.   

Diskoteltet

Fra hop og pudekamp kan legen fortsætte i Diskoteltet, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad barn og bedstemor kan klæde sig ud som. Med en masse kostumer i flotte farver er mulighederne mange – og sjove.  

Puslerum og barnevognsparkering

På forpladsen finder I også Puslerum, hvor der er ro og plads til at pusle, så I hurtigt kan komme tilbage til legen.

Med Barnevognsparkering i teltet, er det også muligt for den mindste cirkusgæst at komme med ind og opleve forestillingen. 

Alle aktiviteter er tilgængelige under hele cirkuspladsens åbningstid og kan besøges i lige den rækkefølge, der passer jer. 

Alle aktiviteterne er for børn med og uden handicap. Vi glæder os til at se jer!

Cirkusforpladsen

Det er gratis at lege på cirkuspladsen, hvis man har en billet til forestillingen. Hvis du har venner, bedsteforældre eller andre, der gerne vil med for at lege på pladsen, men ikke har billet til forestillingen, er de selvfølgelig meget velkomne. Vi elsker, når vi er mange, der leger sammen. Derfor kan alle købe en billet til cirkuspladsen til 25 kr. på dagen. Børn under to år kommer gratis ind på cirkuspladsen, som lukker ned umiddelbart efter, at forestillingen er slut.