Kø-system under billetsalget

Vores kø-system foregår sådan, at alle der er gået ind på cirkussummarum.dk inden kl. 09.00 får tildelt et tilfældigt nummer i køen kl. 09.00. Det betyder, at du først behøver at gå ind på hjemmesiden lige inden kl. 09.00. Går du ind efter kl. 09.00, får du tildelt det næste nummer i køen. Vi bruger www.Queue-it.com, som også styrer køen for f.eks. SKAT og Manchester United.

Det sikrer, at dem der er kommet igennem til siden og er i gang med at købe billetter, kan afslutte deres køb hurtigt og effektivt – og at alle kommer til i korrekt rækkefølge uden hensyn til, hvor hurtig deres internetforbindelse eller deres computer er. Du skal være opmærksom på, at alle bliver sat i et såkaldt ”Holding Area” en time før salgsstart. Præcis kl. 09.00 kører systemet et lotteri og tildeler alle i ”Holding Area” et tilfældigt nummer og sætter dem i kø. Dette er for at forhindre en ”kamp om at komme først i køen”.

Du kommer ikke hurtigere igennem køen ved at have flere hjemmesidevinduer åbne på én gang. Faktisk kan dette give anledning til tekniske problemer, derfor anbefaler vi, at du kun åbner ét vindue på ét device.

Den første time vil køen sikkert være ganske lang, og du skal være forberedt på at komme til at vente noget tid – hvor længe kan vi ikke sige på forhånd. Har du ikke mulighed for at være foran en computer, vil det være en idé at få en anden til at foretage købet for dig. Så snart den første travlhed har lagt sig, vil der ikke længere være kø, og du kan gennemføre dit køb på få minutter. Vi gør opmærksom på, at der er rigtig mange gæster, der venter i Holding area, derfor kan du godt opleve at sidde i kø i lang tid, selvom du er logget ind før kl. 09.00.

OBS! I de første minutter vi har åbent for salget, er der så massivt pres på vores kø-system, at den kan give besked om, at der går op til 10 timer, før du kommer igennem, dette falder dog hurtigt til maksimalt en times tid. Hold derfor øje med skærmen, så du er klar, når du kommer igennem.