Madguide til Cirkus Summarum

En madguide til alle de sultne cirkusgæster.

På cirkusforpladsen kan I stille sulten før forestillingen begynder – og det er uanset, om I hører til de snacksultne, de sukkersøde eller de frokostsultne. De fleste af vores madtilbud kan findes i Madmanegen. Så selvom mor har en sød tand og far er frokostsulten, kan I uden problemer nyde maden sammen.  

 

Til de snacksultne

Hvis I har spist hjemmefra eller taget jeres egen mad med, kan I garanteret tilslutte jer de snacksultne cirkusgæster, og gå ombord i nogle af de mange lækre snacktilbud på forpladsen. Børnene kan køle af med en kold Sun Lolly saft eller få en brainfreeze ved det første sug af vores økologiske slushice, mens de voksne kan få slukket kaffetørsten hos Merrilds kaffebod. Før forestillingen kan I gå forbi bålet og grille en Giffel. Og på vej til forestillingen kan I tanke op på vores økologiske popcorn og fylde jeres medbragte drikkedunk med vand ved vores vandposter, til når de salte og lune popcorn efterlader ganen tør.  

 

Til de sukkersøde 

Det er vigtigt, at I ikke går sukkerkolde både før og under forestillingen. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg af hurtig energi. Blandt et bredt udvalg af slik, kan vi anbefale Sommer Summarum slikdåsen, som er et godt alternativ til de af vores cirkusgæster, som ikke bryder sig om popcorn. Inden forestillingen kan I ovenpå al den vilde cirkusleg køle af med en lækker is eller stille den lille sult med en pandekage.

 

Til de frokostsultne 

Hvis I hører til de frokostsultne og gerne vil have et måltid mad, så skal I besøge madmanegen. Her finder I alt fra Fish & Chips, Nuggets og pommesfritter til fyldte pandekager og burgere. I kan købe al maden i løbet af hele cirkuspladsens åbningstid, men I kan også forudbestille både børne og voksenmenuer online før jeres cirkusdag. Så får I en madvoucher, som I skal medbringe, når I afhenter jeres menu i madmanegen. Med madvoucheren kan I vælge imellem en miniburger, fish & chips, nuggest eller en salt/sød pandekage og menuen er inklusiv en vand eller en Sun Lolly saft. I kan forudbestille jeres mad her.

Cirkusforpladsen

Det er gratis at befinde sig på forpladsen, hvis man har en billet til forestillingen. Hvis du har venner, bedsteforældre eller andre, der gerne vil med for at lege på pladsen, men ikke har billet til forestillingen, er de selvfølgelig meget velkomne: Vi elsker, når vi er mange, der leger sammen. Alle kan købe en billet til cirkuspladsen til 25 kr. på dagen. Børn under to år kommer gratis ind på cirkuspladsen. Pladsen lukker ned umiddelbart efter, forestillingen er slut. Vi glæder os til at se jer!