Nye billetsalgsdatoer 2021

Vi kender nu de præcise restriktioner, der gælder for sommerens forestillinger, hvilket betyder, at vi endelig kan starte billetsalget til Cirkus Summarum 2021. Og nøj, hvor vi glæder os!

Billetsalget starter kl. 9.00: 

25. maj til Ballerup
27. maj til Aarhus

Vi åbner også for salget af billetter til forpremierer disse dage.  

 

Ekstra forestillinger

I år vil vi være færre mennesker i Cirkus Summarum til forestillingerne. Derfor har vi tilføjet ekstra forestillinger i både Ballerup og Aarhus, så flere børn og voksne stadig kan få muligheden for at mærke cirkusoplevelsen. Du kan se den fulde turnéplan for sommeren her.

 

Dine pladser i teltet

Når du i år køber billetter til Cirkus Summarum, er det kun muligt at købe billetter til en bestemt sektion i teltet, og ikke til bestemte, nummererede pladser. Når vi har placeret alle gæster indenfor de gældende retningslinjer, tildeler vi dig dine endelige pladser i din sektion og sender dine billetter senest 14 dage før din forestilling.

 

Begrænset antal billetter 

Restriktionerne betyder desværre, at vi grundet afstandskravene ikke kan fylde cirkusteltet med så mange skønne cirkusgæster, som vi normalt kan. Derfor vil I opleve, at der er færre billetter i salg, når billetsalget åbner, end forrige år.

 

Spørgsmål  

Har du flere spørgsmål angående dine billetter, kan du skrive til cirkussummarum@billetten.dk.

Har du andre spørgsmål ang. Cirkus Summarum, kan du skrive til cirkus@muskelsvindfonden.dk.