Det er sjovt, når alle er med!

Muskelsvindfonden og DR Big Band arrangerer Cirkus Summarum. Alt overskuddet fra Cirkus Summarum går til Muskelsvindfondens arbejde for at hjælpe mennesker med muskelsvind og deres pårørende.

Overskuddet fra Cirkus Summarum går blandt andet til, at Muskelsvindfonden kan arrangere sommerlejre for børn med muskelsvind. For forældrene arrangerer vi kurser og familiedage, giver råd og vejledning og opretter forældregrupper. Det er en uvurderlig hjælp for familier med muskelsvind at mødes og dele erfaringer med hinanden, og en del af Muskelsvindfondens arbejde er at skabe de netværk.

Vi arbejder også med inklusion i folkeskolen og daginstitutioner. Både ved at samle viden, så vi bedre kan hjælpe og give gode råd til børn med muskelsvind, forældre, lærere og pædagoger. Og ved at støtte de steder, hvor inklusionen er en hård nød at knække.

Langt størstedelen af Muskelsvindfondens indtægter kommer fra vores indsamlingsaktiviteter, der blandt andet tæller Cirkus Summarum, Cirkus Jul og Grøn Koncert. Vi samler på oplevelser, mens vi samler ind.