Det er sjovt, når alle er med!

- Muskelsvindfonden og DR Big Band arrangerer Cirkus Summarum. Alt overskuddet fra Cirkus Summarum går til Muskelsvindfondens arbejde for at støtte mennesker med muskelsvind og deres pårørende.

Overskuddet fra Cirkus Summarum går blandt andet til, at Muskelsvindfonden kan arrangere sommerlejre for børn med muskelsvind. Det går også til medlems-, forældre- og pårørendegrupper, om netværk, om lejre, om aktiviteter og rådgivning men først og fremmest om venskaber, fællesskaber og skab det selv. Vi elsker at være sammen, og hos os skal tingene ikke være på en bestemt måde. Bortset fra, at nærhed betyder alt – og at der er plads til alle.

Vi ved, at ikke alle kan alt, men alle kan noget. Vi arbejder også med inklusion i folkeskolen og daginstitutioner. Både ved at samle viden, så vi bedre kan hjælpe og give gode råd til børn med muskelsvind, forældre, lærere og pædagoger. Og ved at støtte de steder, hvor inklusionen er en hård nød at knække.

Langt størstedelen af Muskelsvindfondens indtægter kommer fra vores indsamlingsaktiviteter, der blandt andet tæller Cirkus Summarum, Cirkus Jul og Grøn. Vi samler på oplevelser, mens vi samler ind.