Spørgsmål og svar Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på de vigtigste spørgsmål og begynde at planlægge jeres tur i Cirkus Summarum.

Hvornår afholdes Cirkus Summarum i 2020?

Hvornår begynder billetsalget?

Billetsalget til Cirkus Summarum forestillingerne 2020 starter:

  • Den 3. marts kl. 9.00 (til forestillingerne i København)
  • Den 5. marts kl. 9.00 (til forestillingerne i Aarhus)

Billetter sættes til salg på vores hjemmeside: www.cirkussummarum.dk.

Vi anbefaler, at du på forhånd har tjekket turnéplanen og ved, hvilken dag du vil besøge Cirkus Summarum. På den måde kommer du hurtigere igennem billetsalget.

Hvad koster en billet?

Salen er inddelt i forskellige priskategorier, som afhænger af hvor pladsen er placeret i salen. Priskategorierne er således:

A: 385 kr.

B: 360 kr.

C: 335 kr.

D: 290 kr.

E: 230 kr.

F: 165 kr.

 

Hvor kan vi sidde?

Her kan du se salsplanen for 2019.


Du kan læse mere om vores salsplan her.

 

Hvornår kan vi komme og gå?

Cirkuspladsen åbner hver dag to timer inden forestillingen starter, og lukker igen i 2. akt af dagens sidste forestilling. Dvs. cirkuspladsen er åben:

Kl. 09.00 ved forestilling kl. 11.00

Kl. 10.30 ved forestilling kl. 12.30

Kl. 13.30 ved forestilling kl. 15.30

Kl. 15.00 ved forestilling kl. 17.00

Cirkuspladsen har også åben 2 timer før forpremiererne.

Hvad kan vi lave på cirkuspladsen?

Når I køber billet til Cirkus Summarum, får I gratis adgang til Danmarks sjoveste cirkusplads.

Her er der hoppeborge, danse- og udklædningsfaciliteter, rullingeværksted, forhindringsbane, vandsjov, gynger, senge til at hoppe i, lysekroner man må svinge sig i og en masse andre sjove og finurlige overraskelser, som vi glæder os til at præsentere jer for.

I Cirkus Summarum synes vi, det er sjovt, når alle er med. Derfor har vi sørget for, at størstedelen af legeaktiviteterne er tilgængelige for alle børn – uanset om de har et handicap eller ej.

I kan købe mad og drikke på pladsen, som I kan nyde i vores siddeområder eller på et medbragt tæppe.

Hvor længe varer forestillingen?

Forestillingen varer ca. to timer inkl. 20 minutters pause.

Hvad må vi medbringe på cirkuspladsen?

I må medbringe egen mad og drikke, tæpper, og hvad I ellers har brug for. Dog må I ikke medbringe parasoller, campingstole eller dyr. Vi har opstillet borde og bænke på pladsen, skulle I have behov for det. Det er desuden en god idé at medbringe badetøj, hvis I har lyst til at prøve sprinkleraktiviteten på pladsen.

Hvad kan vi købe på cirkuspladsen?

På cirkuspladsen har vi et bredt udvalg af mad fra vores mange madboder, drikkevarer i form af vand, slush ice og Sun Lolly juice, økologiske popcorn, forskellige varianter af lækker is og masser af cirkusslik.

Derudover tilbyder vi et bredt udsnit af sejt Cirkus Summarum merchandise i vores store, flotte merchandisetelt. Du kan se et udsnit af vores produkter her.

 

Kan jeg købe en billet fra en anden gæst?

Ja, i princippet er det muligt at købe en billet gennem en anden gæst på fx Facebook, men vi kan kun kontrollere salget af billetter til Cirkus Summarum, når det foregår gennem vores egen billetportal. Der er ved videresalg en risiko for, at de billetter I køber, er blevet annulleret eller på anden vis ikke længere gyldige. Derfor påtager vi os ikke ansvaret for videresalg af billetter – heller ikke hvis det foregår på vores egen Facebookside.

Man må man gerne bruge Facebooksiden til at komme i kontakt med og sælge billetter videre til andre cirkusfans, hvis man bliver forhindret i at deltage. Men det er vigtigt at huske, at det er ulovligt at sælge billetter videre til en højere pris, end man selv har betalt for dem. Alle opslag, der ikke følger denne regel, vil blive slettet fra vores side.

Skal vi printe vores billetter?

I behøver ikke printe jeres billetter, hvis I fx har dem liggende på telefonen. Så længe stregkoden er synlig på telefonen, er alt godt.

Hvad betyder "begrænset udsyn" når vi køber billet?

Begrænset udsyn betyder, at I sidder så tæt på sceneindgangen, at man ser nogle af cirkusnumrene bagfra, ligesom at der I meget få tilfælde kan være en stolpe i noget af synsvinklen. Manegen er meget stor, og derfor kan man altid se noget, uanset hvor i teltet man sidder.

Skal de allermindste også have billet?

I Cirkus Summarum skal ALLE have en billet. Både voksne, børn og babyer – uanset alder.

Vi anbefaler forestillingen til børn over 2 år, da forestillingen indeholder lys, lyde og andre indtryk, som kan virke meget voldsomme for de allermindste. Desuden er forholdene generelt ikke egnet til børn under 2 år.

Hvad gør vi, hvis vi gerne vil have de allermindste med?

Da Cirkus Summarum er en familieoplevelse, ønsker vi selvfølgelig, at hele familien har mulighed for at være med.

Vi ser mange familier, der får en bedsteforælder eller barnepige til at hygge sig med familiens allermindste på cirkuspladsen, mens mor og far nyder forestillingen sammen med deres lidt ældre børn.

På cirkuspladsen er der ret fredeligt, mens forestillingen spiller. Desuden har vi et pusleområde, hvor I kan amme, varme flaske og pusle.

Børn under 2 år, der kun er med på cirkuspladsen, kommer gratis ind. Hvis I vil have dem med ind til forestillingen, skal de også have billet.

Hvis I som voksen gerne vil have adgang til Cirkuspladsen, men ikke skal se forestillingen, koster det 25 kr. Billetten kan købes på dagen i indgangen op til to timer før forestillingen. Denne billet giver adgang til alle aktiviteter, barnevognsparkering og selvfølgelig også pusleområdet, men ikke til forestillingen eller det store cirkustelt.

Må vi sidde med vores barn på skødet?

Når I skal ind at se forestillingen til Cirkus Summarum, skal alle have deres egen billet. Det skyldes, at der kun må sidde én person pr. sæde i salen, og derfor skal både børn, voksne og babyer – uanset alder – have deres egen billet. Det sker af sikkerhedsmæssige grunde og for at give alle – også dem, der sidder bagved jer – en god cirkusoplevelse.

Denne regel gælder også, hvis I har købt sæder forskellige steder i teltet. Der kan I ikke vælge at sætte jer flere på samme sæde.

Kan vi købe en billet, som kun gælder til cirkuspladsen?

Ja, det er helt sikkert muligt kun at købe sig adgang til cirkuspladsen. På selve dagen for jeres cirkusforestilling har I mulighed for at købe en billet, der kun giver adgang til cirkuspladsen. Den koster 25 kr. og kan købes i indgangen op til to timer før forestillingen.

Denne billet giver adgang til alle aktiviteter, barnevognsparkering og selvfølgelig også pusleområdet, men ikke til forestillingen eller det store cirkustelt.

Børn under to år kommer gratis ind, hvis I kun skal besøge cirkuspladsen.

Hvordan skal vi forholde os, hvis en af os har et handicap?

Billetsalget for kørestolsbrugere starter samme tid som det almindelige billetsalg. Billetter til kørestolsbrugere kan bestilles ved at ringe til Billetten på 70 20 20 96.

Hvis en ledsager har et gyldigt ledsagerkort, kan han/hun naturligvis også komme gratis med i Cirkus Summarum. Ledsagerbilletter kan kun bestilles via Billetten på tlf. 70 20 20 96.

Hvis I på anden måde er udfordret grundet et handicap, vil vi naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer til den bedst mulige oplevelse i Cirkus Summarum. I så fald kan I også ringe til Muskelsvindfonden på tlf. 89 48 22 22.

Kan vi få en gratis ledsagerbillet?

Såfremt I har et gyldigt ledsagerkort, har I lov til at få en gratis ledsagerbillet. Denne vil blive tjekket i indgangen på selve dagen.

Alle ledsagerbilletter skal bestilles gennem Billetten på tlf. 70 20 20 96.

Hvilke betalingsmidler kan vi bruge?

Cirkus Summarum er kontantfri, hvorfor vi kun tager i mod betalingskort.

I alle vores boder kan du benytte følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Electron
  • American Express
  • CUP
  • Eurocard
  • JCB International

 

Boderne på pladsen tager IKKE imod Mobile Pay

 

Jeg har ikke noget betalingskort – hvad gør jeg?

Hvis du kun har kontanter med til Cirkus Summarum, har vi selvfølgelig også en løsning til det. I vores servicebod står vores søde frivillige klar til at sætte dine kontanter ind på et værdikort, som du kan anvende overalt på pladsen. Du kan godt anvende Mobile Pay til at indsætte penge på dit værdikort.

Læs mere om dine betalingsmuligheder og værdikortet her.

Hvordan finder vi vej til cirkuspladsen?

Find vej til Cirkus Summarum:

København: Tiøren. Amager Strandvej 246, 2300 København.

Aarhus: Tangkrogen. Marselisborg Havnevej 1, 8000 Aarhus.

Hvor kan vi parkere?

Vi har ikke nogen parkeringspladser tilknyttet cirkuspladserne hverken i København eller Aarhus. Derfor er det jeres eget ansvar at parkere og orientere jer om skiltningen i området.

Tager I bilen, er der mulighed for at finde parkering på følgende veje:

København: langs Amager Strandvej

Aarhus: langs Marselisborg Havnevej samt langs Kongevejen

Hvilken offentlig transport kan vi benytte?

Vi anbefaler altid, at I tager offentlig transport, hvis I har mulighed for det. Her er de ruter, I kan vælge:

København: Metro mod Kastrup lufthavn – stå af ved femøren, herfra kan man se cirkusteltet (ca. 100 meters gang)

Aarhus: Bus 5A, 17, 31, 100, 103, 302 kører direkte til døren – stå af ved stoppet: Dalgas Avenue v. Tangkrogen (ca. 100 meters gang)

Hvordan håndterer Cirkus Summarum sikkerheden?

På cirkuspladsen er der oprettet en førstehjælpsstation, som er bemandet af Muskelsvindfondens sikkerhedsorganisation, Event Safety.

Hvert år besøger ca. 110.000 glade børn, forældre og bedsteforældre Cirkus Summarum. At kunne give alle en god og tryg cirkusoplevelse er naturligvis af afgørende betydning for Muskelsvindfonden.

Event Safety har siden 2003 sikret et højt niveau af sikkerhed og tryghed både for de mange frivillige medarbejdere og for de mange tusinde gæster, der hvert år besøger Muskelsvindfondens arrangementer.

Publikum kan til enhver tid få hjælp ved at henvende sig til en frivillig medarbejder på pladsen eller i teltet, som kan rekvirere assistance fra Event Safety.

Sikkerhedsplanerne for Cirkus Summarum er udarbejdet i tæt samarbejde med nationale og lokale myndigheder.

Læs mere om Event Safety her.

Hvordan påvirker vind og vejr vores cirkustur?

Den danske sommer er ikke altid til at regne med, og derfor gælder det om at tage sine forholdsregler, inden turen går til Cirkus Summarum.

Hvis solen skinner, er det på med solcremen – der er nemlig ikke meget skygge på cirkuspladsen. Desuden kan der blive meget varmt i cirkusteltet, så det er vigtigt at huske vand. Vi har opsat adskillige vandposter rundt omkring på pladsen, så I kan fylde jeres drikkedunke op.

Hvis det regner og blæser, er det stadig sjovt at lege på cirkuspladsen, så længe man har regntøj og gummistøvler på. Dog kan nogle bestemte aktiviteter (fx hoppeborgen) være lukket af sikkerhedsmæssige årsager. I må gerne have paraplyer med på pladsen, så længe I ikke slår dem op inde i cirkusteltet.