Årets artister er klar

Oplev Motor Mille, Onkel Reje, Silja, Hr. Skæg og Rosa i Cirkus Summarum 2024! Sammen indtager de manegen til sommer i en magisk cirkusforestilling fyldt med sang, dans og magi.

Musikken spilles af verdens bedste cirkusorkester – DR Big Band. Om man er barn, voksen eller et sted midt imellem, så er Cirkus Summarum en sjov og rørende oplevelse, som hele familien kan samles om.

Forestillingen har virkelig wauw-faktor, der får de små børneøjne til at skinne ekstra klart i cirkuslysets skær.

”Børn i Byen” om Cirkus Summarum forestillingen 2023.

BobleBobleBobleBobleBobleBobleBobleBobleBobleBobleBoble
untitled-3765

Gå på opdagelse på Danmarks sjoveste cirkusplads

Når I køber billet til Cirkus Summarum, får I samtidig gratis adgang til vores cirkusplads, som er fyldt med sjove aktiviteter. I kan lege på hoppeborge, hygge i krea-teltet, klæde jer ud i disco, lave Ramasjang yoga, gå på opdagelse på den store skattejagt og meget mere!

I Cirkus Summarum har vi gjort os umage for at skabe et sted, hvor der er plads til alle. Hos os skal der leges, føles, grines og opleves – uanset om man er barn eller voksen – og det er sjovest, når alle er med. Derfor har vi sørget for, at alle legeaktiviteterne er tilgængelige for alle børn – uanset om de har et handicap eller ej.

Mere information om forestillingen og cirkuspladsen

Forestillingens varighed

Forestillingen varer ca. to timer inkl. 20 minutters pause.

Læs mere om forestillingen her.

Aldersanbefaling for forestillingen

Vi anbefaler forestillingen til børn i aldersgruppen 3-8 år, da forestillingen indeholder lys, lyde og andre indtryk, som kan virke meget voldsomme for de allermindste.

Aktiviteter på cirkuspladsen

Vi har Danmarks sjoveste cirkusplads med masser af sjove aktiviteter, så kom i god tid. Cirkuspladsen åbner to timer før forestillingen starter. I kan lege på hoppeborge, hygge i krea-teltet, klæde jer ud i disco, lave Ramasjang Yoga, gå på opdagelse på den store skattejagt og meget mere!

I Cirkus Summarum synes vi, at det er sjovt, når alle er med. Derfor har vi sørget for, at alle legeaktiviteterne er tilgængelige for alle børn – uanset om de har et handicap eller ej.  

På cirkuspladsen er der et pusleområde, hvor I kan amme og pusle.  

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af sejt Cirkus Summarum merchandise i vores store, flotte merchandisetelt. 

Cirkuspladsens åbningstider

I har mulighed for at komme to timer før forestillingen går i gang for at lege, spise og hygge. Efter forestillingen gør vi klar til næste hold gæster.

Mad og drikke

På cirkuspladsen er der et udvalg af mad og drikke, blandt andet popcorn, slush ice og kaffe/the/kakao.

Det er også tilladt at medbringe egen mad og drikke.

Turnéplan

Når turnéplanen er klar, kan du se den her.