En fortryllende forestilling

I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus – bare anderledes! I årets forestilling finder vi ud af, hvad artisterne drømmer om, når de sover. Vi finder også ud af, hvad de længes efter om dagen, når cirkusteltet fyldes af fantasi, ønsker, længsler, mareridt og dagdrømmerier.

Cirkus Summarum er en helt unik cirkusforestilling, hvor dine helte fra DR Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi.

Musikken spilles af DR Big Band – verdens bedste cirkusorkester. Om man er barn, voksen eller et sted midt imellem, så er Cirkus Summarum en sjov og rørende oplevelse, som hele familien kan samles om.

Kom med til 2 x45 minutter i Ramasjangs fortryllende cirkusunivers!

Alle i Cirkus Summarum skal have billet uanset alder. Vi anbefaler ikke forestillingen til børn under 2 år.

Mød årets artister

Onkel Reje

Oda Omvendt

Kristian

Rosa

Hr. Skæg

Motor Mille

Tema og læring

Cirkus Summarum-forestillingen er både sjov og underholdende – men også fuld af læring!

Hver forestilling i cirkusteltet har sin helt egen særlige historie. I Cirkus Summarum 2020 er ’drømme’ temaet for årets forestilling. Tidligere forestillinger har udfoldet emner og temaer som familiekonstellationer, ensomhed og troen på egne evner – alt sammen fortolket i børnehøjde. Når I tager hjem fra cirkusforestillingen, kan I derfor tale med børnene om forestillingen og de temaer, den har taget op.

Cirkuspladsen

Gå på opdagelse på Danmarks sjoveste cirkusplads!

Når I køber billet til Cirkus Summarum, får I samtidig gratis adgang til vores cirkusplads.

Her er der hoppeborge, danse- og udklædningstelte, rullingeværksted, forhindringsbane, vandsjov, gynger, senge til at hoppe i og en masse andre sjove og finurlige overraskelser.

I Cirkus Summarum synes vi, det er sjovt, når alle er med. Derfor har vi sørget for, at alle legeaktiviteterne er tilgængelige for alle børn – uanset om de har et handicap eller ej.

På cirkuspladsen har vi et bredt udvalg af mad og drikkevarer samt popcorn og slush ice. Vi har også masser af sejt Cirkus Summarum merchandise, som du kan se et lille udsnit af her.

Cirkuspladsen åbner 2 timer før forestillingen.

På cirkuspladsen er der gratis vandposter, og vi har et pusleområde, hvor I kan amme, varme flaske og pusle.

Det er også muligt at besøge cirkuspladsen uden billet til forestillingen inde i teltet. Det koster 25 kr. at besøge cirkuspladsen, og I køber billetten i indgangen.

Børn under 2 år kommer gratis ind, hvis I kun skal besøge cirkuspladsen.