En fortryllende forestilling

I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus – bare anderledes! I årets forestilling finder vi ud af, hvad artisterne drømmer om, når de sover. Vi finder også ud af, hvad de længes efter om dagen, når cirkusteltet fyldes af fantasi, ønsker, længsler, mareridt og dagdrømmerier.

Cirkus Summarum er en helt unik cirkusforestilling, hvor dine helte fra DR Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi.

Musikken spilles af DR Big Band – verdens bedste cirkusorkester. Om man er barn, voksen eller et sted midt imellem, så er Cirkus Summarum en sjov og rørende oplevelse, som hele familien kan samles om.

Kom med til 2 x45 minutter i Ramasjangs fortryllende cirkusunivers!

Alle i Cirkus Summarum skal have billet uanset alder. Vi anbefaler ikke forestillingen til børn under 2 år.

Vores artister

Onkel Reje

Oda Omvendt

Kristian

Rosa

Hr. Skæg

Motor Mille

Cirkuspladsen

Gå på opdagelse på Danmarks sjoveste cirkusplads!

Når I køber billet til Cirkus Summarum, får I samtidig gratis adgang til vores cirkusplads.

I år har vi helt nye, sjove aktiviteter, så vi kan have det sjovt, samtidigt med at vi holder afstandNogle af de nye aktiviteter I kan glæde jer til, er cirkusyoga, silent discodrømmefangerværksted og en masse andre sjove overraskelser, som vi glæder os til at præsentere jer for.  

Et af de nye tiltag i år er, at vi inddeler cirkuspladsen i tre afgrænsede områder. Områderne vil have sjove aktiviteter, madtilbud, drikke, merchandise, toiletvogne, pusleområde osv. Gæsterne i områderne kommer ikke i kontakt med hinanden – heller ikke i cirkusteltet. 

I Cirkus Summarum synes vi, det er sjovt, når alle er med. Derfor har vi sørget for, at alle legeaktiviteterne er tilgængelige for alle børn – uanset om de har et handicap eller ej.

På cirkuspladsen har vi et bredt udvalg af mad og drikkevarer samt popcorn og slush ice. Vi har også masser af sejt Cirkus Summarum merchandise, som du kan se et lille udsnit af her.

Cirkuspladsen åbner 2 timer før forestillingen.

På cirkuspladsen er der gratis vandposter, og vi har et pusleområde, hvor I kan amme, varme flaske og pusle.