Muskelsvindfonden & DR Big Band præsenterer Cirkus Summarum

Cirkus Summarum er en magisk liveoplevelse, der forbinder og engagerer børn og voksne. I  manegen optræder de velkendte karakterer fra DR Ramasjang i levende live sammen med DR Bigband i et unikt cirkusshow. Det er dansk børnekultur af højeste kvalitet for hele familien.

Den første Cirkus Summarum forestilling blev opført i 2009, og siden da har Cirkus Summarum hvert år været en fast tradition for mange børnefamilier. Showet kan opleves i skolernes sommerferie i Ballerup og Aarhus.

Cirkus Summarum er et unikt univers, hvor mangfoldighed, fantasi, magi, musik og leg er omdrejningspunktet. Foruden forestillingen som opføres i cirkusteltet, har Cirkus Summarum også Danmarks sjoveste cirkusplads, som er fyldt med legeaktiviteter i børnehøjde. Vi arbejder for at alle børn kan inkluderes i legen uanset fysiske eller psykiske udfordringer. Derfor er alle aktiviteter på cirkuspladsen handicapvenlige. Hvert år har vi også tegnsprogstolk i teltet til udvalgte forestillinger, og selvfølgelig også kørestolspladser og mulighed for at få en ledsager med til forestillingen.

 

Hør Mille fortælle om Cirkus Summarum

Det er sjovt når alle er med!

Overskuddet fra Cirkus Summarum går til Muskelsvindfonden. Muskelsvindfonden arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at være børn, uanset om de har et handicap eller ej. Alle skal have mulighed for at være en del af legen, fordi det er sjovest, når alle er med.

Om Muskelsvindfonden

Cirkusskolen - cirkussjov for børnehaver

Cirkus Summarum har en vision om, at alle børn skal inkluderes i legen. Derfor er alle vores aktiviteter på cirkuspladsen handicapvenlige, ligesom vi hvert år også deler inkluderende cirkuslege med institutioner landet over. Det kalder vi Cirkusskolen.

Om Cirkusskolen