Skal din institution opføre en cirkusforestilling, have cirkustema eller mangler I bare inspiration til nye, sjove lege?

På vores side “Cirkusskolen” finder I alt fra et legehæfte med cirkuslege, print selv materialer såsom cirkushatte, dyremasker, billetter og invitationer og også lydfiler med cirkusmusik og instrumenter.

Cirkuslegene er udarbejdet med 3-6 årige som målgruppe, men alle kan lege med.

Gå på opdagelse i det hele lige her:

Hop til Cirkusskolen

Om Cirkusskolen

Cirkusskolen er et lærings- og inklusionsprojekt for børnehaver i hele Danmark. Muskelsvindfonden, der sammen med DR Big Band arrangerer Cirkus Summarum, står bag Cirkusskolen. Gennem Cirkusskolen sætter vi inklusion og forskelligheder på dagsordenen i børnenes hverdag.

Alle legene i Cirkusskolen har fokus på at gøre børnenes forskelligheder til styrker, samt at alle kan deltage i legen uanset fysisk eller psykisk handicap, højde, motoriske udfordringer eller andet. For os skal børnene tale om, hvordan vi hver især er forskellige, for så bliver det endnu mere “normalt”, at vi ikke ligner hinanden, at vi hver især er gode til noget, og at der er plads til os alle. Vi bruger cirkusuniverset og de sjove cirkuslege til at sætte fokus på netop dette.

BobleBobleBobleBobleBobleBobleBoble
5124 Cirkus Summarum --- Photo Morten Rygaard All Copyright_DSC1872-1

Overskuddet går til Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden og DR Big Band arrangerer Cirkus Summarum. Overskuddet fra Cirkus Summarum går til Muskelsvindfondens arbejde for at støtte mennesker med muskelsvind og deres pårørende.

Om Muskelsvindfonden