Vi har oprettet profiler på diverse sociale medier, så du kan holde dig ajour med, hvad der sker hos Cirkus Summarum, herunder at stille spørgsmål, komme med forslag, lægge billeder op og skrive din mening om Cirkus Summarum-relaterede emner. Vi modtager gerne feedback og kommentarer fra gæster og andre brugere på sociale medier, men vi ændrer ikke kommentarer, meddelelser eller uploads, som disse personer lægger ud på vores profil. Rapportér venligst eventuelt krænkende, stødende eller ulovligt indhold til os på info@muskelsvindfonden.dk

Vi sikrer, at vores markedsføringsmateriale er socialt ansvarligt og overholder love og regelsæt inden for branchen. Alt materiale på vores sociale medier, herunder materiale indsendt af brugere på siden, skal overholde disse krav. Vi forbeholder os retten til at fjerne indhold, der ikke overholder disse krav.

Opslag, kommentarer, billeder, videoer og andet materiale, som indsendes af fans på vores profiler på diverse sociale medier, repræsenterer ikke nødvendigvis vores holdninger og varemærkeværdier.

Vi søger at gøre den eller de profiler på sociale medier, som vi administrerer, til en positiv oplevelse for alle fans, så vi skal bede jer – brugerne – om at respektere følgende regler. Bemærk venligst at indhold, som ikke falder ind under disse regler, vil blive (eller kan være blevet) fjernet af vores redaktører:

 

Sprog: Vis hensyn til andre og undlad at bruge bandeord, eksplicit seksuelt materiale og upassende sprogbrug generelt.

Respekt: Respekt er vigtigt, og vi tillader ikke kommentarer eller opslag, der på nogen måde chikanerer, truer eller bagtaler andre.

Billeder/videoer: Vi tillader ikke usømmeligt, sjofelt, krænkende eller injurierende materiale. Dette gælder også billeder eller videomateriale, der viser personer under 25 år. Desuden tillader vi ikke materiale, der viser alkohol.

Spam: Kun Cirkus Summarum-relaterede emner, tak. Vi er ikke interesseret i opslag eller materiale, der promoverer andre varemærker eller arrangementer.

Tredjepartsannoncer: De enkelte sociale medier kan vise annoncer og reklamer ved siden af Cirkus Summarums særskilte profil. Vi har ikke kontrol over indhold eller billeder i disse, og vi bidrager ikke til og har ikke tilknytning til dem.

Links til tredjeparts websider: Hvis vi gennem vores profil på sociale medier deler links til tredjepartssider og ressourcer, er disse links kun beregnet til information. Vi har ikke kontrol over indholdet på disse sider, og vi påtager os ikke noget ansvar for dem eller for eventuelle tab eller skader, der måtte opstå som følge af, at du bruger dette.

Udover ovenstående skal vi gøre dig opmærksom på de regler, der gælder for de enkelte sociale medier, som du kan læse her:

 

Facebook: Statement of Rights and Responsibilities: https://www.facebook.com/terms.php

YouTube: Terms & Conditions: https://www.youtube.com/static?template=terms

Instagram: Terms of Use: https://help.instagram.com/478745558852511

Vi respekterer privatlivets fred: Vores meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred gælder for de personoplysninger, du deler med os via denne side i tillæg til det enkelte sociale medies egne regler.

 

Kontakt os på:

info@muskelsvindfonden.dk og tlf. 89482222

Reglerne er opdaterede i november 2023.